Astra G Sahipleri Buraya

sis farını temizLemek istyorum kendim çıkarabiLr miyim bunu daha önce deneyen oLdu mu ?

sis farını temizLemek istyorum kendim çıkarabiLr miyim bunu daha önce deneyen oLdu mu ?

hay agzın bal yesın hocam aynı seyı bende yaptırmak ıstıyorum hem camı cıkartıp temızlemek ıstıyorum hemde ıcındekı ayna asagıya bakıyor onu duzeltebılırmıyız?

hay agzın bal yesın hocam aynı seyı bende yaptırmak ıstıyorum hem camı cıkartıp temızlemek ıstıyorum hemde ıcındekı ayna asagıya bakıyor onu duzeltebılırmıyız?

benimki baya siyah görünüyo buhar fLn yapmış baktım ama kurcaLamak da istemedm biLmeden :)

far tası yerınden cıktıysa el becerınız varsa takın temızlerken cıkabılır ayar dışardan yapılıyor eger ayar yapılmıyosa far tası baglantısı cıkmış veya kırılmış olabılır alangırınlı ış :)

far tası yerınden cıktıysa el becerınız varsa takın temızlerken cıkabılır ayar dışardan yapılıyor eger ayar yapılmıyosa far tası baglantısı cıkmış veya kırılmış olabılır alangırınlı ış :)[/QUOT

o far tasını nasıl takıcam kıı ?

sıs farını elıne alcan ampulu cıkarcan görucen zaten calısma prensıbını olayı cakarsın yanda ayar vıdası plastık var cevırdıkce aşagı yukarı hareket eder

iyi geceler arkadaşlar

ıyı geceler cavıt abı

peki bu sis farını eLimize nası aLcaz burak abi sorun orda :D

tamponda sokcen 3 tane vıdası var enes:D

Geri