Öncelikle A.selam Eray kardeşim
Peki Erkan Abi Ve Samet Abi Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ben sanayiye bi baktırıyım yaylara eğer patlak falansa direk spor yay taktırıyım mı diye düşünüyorum ama daha belli değil bu konuda spor yay taktırırsam köye falan gittiğimde altını vurdururmuyum yine böyle vurma gibi sorunlar yaşarmıyım?????ses sistemi konusunda seneye biraz elim bollaşsın kicker L7 alıcam 1 tane sağlam bide anfi alıcam teyp falan değişicek arka panzota komp.falan alıcam daha iyisi olucak yani erkan abi banada tam tersini dediler opel vectra gibi bi arabaya taksan dışarıya hiç ses veremezsin opel astra hb ise çok sağlam ses verir hem içeriye hem dışarıya dediler ama sahin doğan gibi araban varsa bagaj kapatığı bile şişebilir dediler bu 3 arabayı karşılaştır kendi arabaya böyle bi bass tak dediler angel konusuna gelince çoğu kişi alma bi kaza yaptığında patlıcak paran çöpe gidicek sen hatalı olmasan bile serviste orj takıcaklar para verme diyorlar ama ben alıcam hoş duruyor arkalarada spor stop aldım mı tamam olur benim işim
Değerli yorumlarınız için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme: