Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
garajı boşaltmışlar kimse kalmamış astra bu fiyatı düşmez
2001 astra elegance 40 000 km de
fk angel eye + 8000 k xenon -----250tl + 180tl
momo x43 17'' jant----------------1100 tl
marshall 205 45 17 lastikler-------650 tl
ap 6 cm spor yay-------------------200 tl
atiker sıralı sistem tüp-------------999 tl
lumarr amerikan cam filmi---------200 tl
_________________________________+
3380 tl + triger setini değiştirdim yeni ufak tefek bakımları yapıldı (2000 km sonra bakıma girecek o yüzden sadece kontrol edildi frenleri yağı suyu filtreleri) 550 tl
arabaya temizliğinden ve km azlığından 19 bin istesem bunlarında yarısını eklesem 21 bin lira eder
lan samet yeme beni şimdi
sen yayları boradan 120 e almadın mı neden 200 liraya yazıyosun hatta benle buluşmuştun
olm işiniz çok zor J çıktığından beri,g out oldu
Hadi girin triplere bakıyım
hepiniz bir gün s2000 ci typer cı e36 cı e90 cı olacaksınız okkadar
lan samet yeme beni şimdi
sen yayları boradan 120 e almadın mı neden 200 liraya yazıyosun hatta benle buluşmuştun
olm işiniz çok zor J çıktığından beri,g out oldu
Hadi girin triplere bakıyım
hepiniz bir gün s2000 ci typer cı e36 cı e90 cı olacaksınız okkadar
aldıkda almasına taktırmaya ne kadar para verdik 80 tl farları 200 e aldım 50 tl taktırmaya verdim xenonlar 160 tl 20 tl taktırma parası bi lastik janta taktırma parası vermedik az kaldı zaten volvo s 40 alıcam 1,6d bide chip yaptıkmı tamamdır
aldıkda almasına taktırmaya ne kadar para verdik 80 tl farları 200 e aldım 50 tl taktırmaya verdim xenonlar 160 tl 20 tl taktırma parası bi lastik janta taktırma parası vermedik az kaldı zaten volvo s 40 alıcam 1,6d bide chip yaptıkmı tamamdır
Hayırlı kandiller beyler ve askerden selamlar
bu askerlik çok garip değişik tabirler var hehe
poşet,bady gibi gül gül ölüyorum
ben kısa dönemim diye poşet diyip duruyorlar uzunlar