Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşimin arabasi sabah sanayıden cıkarcaz mesala zenonları takıcaz şimdı işe gıdıyorum yarın sabah baya işimiz var
bora bursaya duşersen halledıyım hem zenonunu hemde montajini ben yaparım ayıpsın
ii geceler garaj nasılsınız...
xenon yakın zamanda benimde başıma dert acıcak
woofer alıyorum yarın sonunda daha sonra logosuz ön panjur yada angele geçicem ondan önce stoplara folyo kaplatıcam camlara film cekicem plakalar app oldu zaten gidiyoruz bakalım bayrama 3 gün var
Günaydın canlarımarabayı sonax kamanyasından yararlanmak üzere bıraktım 5 saat sürcekmiş işlemleri bakalım ne çıkacam ortaya,ilk defa araba boya koruma vs vs görücek
hayırlı olsun bora bende düşünüyorum vermeyi ama yaza doğru şöyle nisan sonu mayıs başı gibi şimdi bi faydası olacağını sanmıyorum yağmur çamur falan en ufak güneşde araba yıkatıyoruz oda haftada 2 defa oluyo enaz yine kötü olacak o yüzden yaza doğru inş. kaç mani ye yapıyolar
Teşekkürler samet,Aracınızı kışa hazırlayalım diye bir kampanyası var,bilyoner.com a üye olanlara 250 yerine 149 liraymış,ben geçen iddaa oynuyordum bilyonerden gördüm randevu aldım sabahta bıraktım bakalım ne halde gelecek