Astra g rölanti yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erman16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erman16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracım 2004 model astra g aracımda şöyle bi sorun oluştu aracı ilk çalıştırdıgım zaman direk rölantide 3 bin devire çıkıyor ve 2 bucuk gibi düşüyor yine saniye sürmeden 3 e çıkıyor araç giderkende bu şekilde oluyor yardımlarınızı bekliyorum..

Bir yerlerden yanlış hava alıyordur bakın,
bu manifolt olabilir,vakum hortumları hatta egzosda delik dahi

egzoz um biraz sorunlu gibi ama bundan yapabilir mi böyle bir şeyi

egzoz um biraz sorunlu gibi ama bundan yapabilir mi böyle bir şeyi

katalitik tıkanmış olabilir, araç kaç km'de? hiç kat değişimi ya da sökümü yapıldı mı?

araç 65 binde egzoz un susturucu kısmını birinci katı gitmiş durumda ikinci katta zaten değiştirmeyi düşünüyordum gaz la bir ilgisi olabilir mi araca gaz taktırdım 3 bin km filan oldu

Çok büyük ihtimal debimetre

Arkadaşkar teşekkür ederim sorun çözüldü hava hortumu yerinden çıkmış deforme olmasından dolayı taktım düzeldi

Arkadaşkar teşekkür ederim sorun çözüldü hava hortumu yerinden çıkmış deforme olmasından dolayı taktım düzeldi
geçmiş olsun dediğim gibi yanlış hava alma olayı,debimetreden sonra alınan hava düzeni bozar

İyi gene ucuz yırttık:) araçta öyle hor kullanılan bir araç değil gözüm gibi bakıyorum km si filan da çok iyi gaz taktırdım ondan mı oldu diye düşündüm benzinde de aynı muahabbeti yapınca alakası yok dedim neyse bu sefer ucuz yırttık:)

sevgili erman aynı şey gecen benım başıma geldı gaz kelebegının ordan bı hartum cıkmıs usta 10 sn de takıverdı düzeldi nerdesyse kafayı sıyıracaktım:)

Geri