Astra g rolantİ sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugra07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu rolanti sorunu vites değişimlerindeki titremeyi de kapsıyor mu? birde boşta gaza basınca sanki motor devri düşerken durduramıyor da 800 de durması gereken yerde 600e düşüp tekrar 800e çıkıyor. Bunlar rolanti ayarlayıcısından mı kaynaklı?

bu rolanti sorunu vites değişimlerindeki titremeyi de kapsıyor mu? birde boşta gaza basınca sanki motor devri düşerken durduramıyor da 800 de durması gereken yerde 600e düşüp tekrar 800e çıkıyor. Bunlar rolanti ayarlayıcısından mı kaynaklı?

Evet ama boğaz kelebeğinde aşınma falan var mı o da kontrol edilmeli. Benim eski boğaz kelebeğim bildiğin aşınmış deliği genişlemişti. Dolayısıyla rölanti ayarlayıcı sağlam olsa da rölantiyi tutamıyordu.

Evet ama boğaz kelebeğinde aşınma falan var mı o da kontrol edilmeli. Benim eski boğaz kelebeğim bildiğin aşınmış deliği genişlemişti. Dolayısıyla rölanti ayarlayıcı sağlam olsa da rölantiyi tutamıyordu.

çok teşekkür ederim peki bu boğaz kelebeğinin ömrü ortalama kaç km dir? aracım 43.000km de çoğu şehir dışı kullanım birde hiç lpg takılmadı. Aşınmış olabilir mi boğaz kelebeği?

çok teşekkür ederim peki bu boğaz kelebeğinin ömrü ortalama kaç km dir? aracım 43.000km de çoğu şehir dışı kullanım birde hiç lpg takılmadı. Aşınmış olabilir mi boğaz kelebeği?

60 ila 100 bin arası sağlıklı çalışma ömrü olduğu söyleniyor fakat sizinki zaten şehir dışıymış kilometresi de göz önüne alınınca pek bir ihtimali kalmadı gibi, kilometrenin önceki sahibi tarafından değiştirilmediğini varsayıyorum.

Rölanti ayarlayıcıyı denemek adam gibi bir ustanın yarım saatini almaz :)

60 ila 100 bin arası sağlıklı çalışma ömrü olduğu söyleniyor fakat sizinki zaten şehir dışıymış kilometresi de göz önüne alınınca pek bir ihtimali kalmadı gibi, kilometrenin önceki sahibi tarafından değiştirilmediğini varsayıyorum.

Rölanti ayarlayıcıyı denemek adam gibi bir ustanın yarım saatini almaz :)

aracın 0 sahibiyiz sanırım garajda yattığı süre zarfınca bazı parçalar bozuldu. Kontrol edilecekler listesine 1 parça daha eklendi. Teşekkür ederim.

Nefret ediyorum artık Astra G den heleki X16XEL ise...Hondam sanayinin yolunu bilmez bu araç ile sanayiden eve gelemiyorum artık...Yok Egr, Yok ateşleme bobini, yok bilmem ne sensörü, yok aırback lambası yanar yok titrer yok hoplar...

Daha dün yazdım bıktım astradan diye bak bügün yine sanayiye gittim araç su eksiltiyor diya kaçağı bulduk tamir ettik şimdide beyin arızalandı.Araç çalışmıyor.Bunuda yaptırayım hemen satıyorum kardeşim.

Opel kronikleri
Egr valifi
Rolanti tutmaz
Ateşleme bobini
Boğaz kelebeği
Yakıt pompası
Aşırı yakıt tüketimi
Bir sürü sensör olduğu için hergün yeni biri arıza yapar
Kışın çalışırken problem
Ufak parça arızalanır ama komplesi değişir
Parçalar yerli aracın üç katı fiyatı
Genelde 6-7 yaşını geçmiş opellerde başlar. Ha sadece opel değil vosvogen farklı değil dsg fsi hep problem.

Sonuç itibariyle şahin daha az problem çıkarıyor al şahini veya doğanı keyfine bak ;)

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Opel kronikleri
Egr valifi
Rolanti tutmaz
Ateşleme bobini
Boğaz kelebeği
Yakıt pompası
Aşırı yakıt tüketimi
Bir sürü sensör olduğu için hergün yeni biri arıza yapar
Kışın çalışırken problem
Ufak parça arızalanır ama komplesi değişir
Parçalar yerli aracın üç katı fiyatı
Genelde 6-7 yaşını geçmiş opellerde başlar. Ha sadece opel değil vosvogen farklı değil dsg fsi hep problem.

Sonuç itibariyle şahin daha az problem çıkarıyor al şahini veya doğanı keyfine bak ;)

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen abicim 10 yaş altı araç almak zorundaysanız kesinlikle Honda yada Toyota öneririm herkese.2001 İES Hondaya da bindim bakım harici bir günde sanayiye uğramazdım.Çok canım sıkılırdı Ustama Çay içermeye giderdim.Şimdi ki Astra ile başka ustama gidiyorum adam beni görünce valla rengi atıyor...

Geri