- Konuyu Başlatan
lpg ci ustan işi bilmiyor
voltran fabrikasıyla irtibata geç
çok yardımcı oluyorlar inan, önce randevu al git 5 dkda işin tamamdır.
ben aylarca ayarlatamadım lpg yi. izmitte gitmediğim usta kalmadı, vermediğim ayar parası kalmadı, herkes sistem satma peşinde. aradım fabrikayı gel dediler, gittim 5 dkda inanılmayacak şekilde ayarladılar. özellikle voltranda bayilikler hep kötü kişilerde yoksa marka olarak çok iyiler ve idda ediyorum italyanların kalitesini geçtiler. ama iş ustada bitiyor.
bu arada boşuna değişmiş sağlam parçalarını bence sakla. değiştirenlerinde kapısından geçme.
evt arkadaşım. haklısın. Lpg min garantisi Haziran ayında doluyor..! Ve Voltran garanti konusunda inanılmaz derecede iyi ama ben afyonda ikamet ettiğim için mecburen buradaki Tek olan yetkili servisine gitmek durumunda kalıyorum.!
Bu sebebden dolayı sorunum çözülemiyor..1 Bunun kanaatindeyim. değiştirmediğim bir altarnatör kalmıştı onuda değiştirelim diye yola çıkmamak gerek..! Haklısın. Çünkü Benzin modunda Bir sorun yaşamıyorum..! Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda boşu boşuna parça değiştirmekle uğraşmasnlar.. Afyondan tutupta iStanbul Ümraniye/Dudullu da bulunan Voltranın kendi servisine gidip bir ayar yaptırmak olmuyor.. işte..!