Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dalgalanması ne güzel benim stop bile ediyor uzun fren yapınca.. sanırım rölanti ayarlayıcısı. bugün yarın yaptıracağım ben yani tamir ettireceğim. sorun çözülürse buraya yazarım sende gider yaptırırsın. ama çok büyük ihtimalle rölanti ayarlayıcısı senin sorunun benim gibi..
lpgdende olduğunu duymuştum rolanti sensörüne girmeden yani okadar para vermeden önce bi lpg ne markaysa o servise götür bi baktır derim pc ye bağlasınlar
yani arabanın devri sürekli olarak 700-1000 arasında gidip geliyor, tüpü takan yer istanbul da onlara götürmüştüm ankara ya dönmeden önce onlar boğaz kelebeğini temizletirsen biraz düzelir ama opel lerin kronik lpg sorunu bu tamamen giderilmez dedi.
Kardeş bunu EGR den yapabiliyor. Bir temizlet veya yenisini tak düzelirse dua edersin.
Benim hafif dalgalnıyo bu ara iptal edince düzeliyor bende gittiği yere kadar kullanıcam