astra g ön takım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model astra g aracımın ön takımı komple yenilemek istiyorum,konforlu ve tıkırtısız bir sürüş için.amortisörlerin sağlam olduğundan eminim.ama diğer parçalar için pek emin değilim.sizce hangi parçaları değiştirmem gerekiyor ve bu işlem bana kaç liraya mal olur.ve bir şey daha sormak istiyorum.sizce dışarıdan orjinal diye aldığım bir parça ile yetkili serviste taktırdığım parçalar aynımıdır???

tıkırtısız bır suruş ıstıyorsan amartisörler cok önemlı bunu belırtım. ok. amartısör degısmıyorsan.

2 tane amortısor ust takozu
2 tane komple alt tapla
2 tane z rot
2 tane rot mılı
2 tane rot bası
2 tane dıreksıyon korugu
bu dedıklerımı kopmle bır kerede degısırsen allahın ıznıyle sana epey bı muddet gıder. bırdaha ses felan yapmaz
ama yarım yarım ıs yapılırsa (tabı maddıyattında önemlı) şu rot kolu saglam bunu degısmeyım dersen o rot kolu ıcın bırdaha masraf bırdaha rot ayarı.

tıkırtısız bır suruş ıstıyorsan amartisörler cok önemlı bunu belırtım. ok. amartısör degısmıyorsan.

2 tane komple alt tapla
2 tane z rot
2 tane rot mılı
2 tane rot bası
2 tane dıreksıyon korugu
bu dedıklerımı kopmle bır kerede degısırsen allahın ıznıyle sana epey bı muddet gıder. bırdaha ses felan yapmaz
ama yarım yarım ıs yapılırsa (tabı maddıyattında önemlı) şu rot kolu saglam bunu degısmeyım dersen o rot kolu ıcın bırdaha masraf bırdaha rot ayarı.
tşk ederim ilgine.peki fiyatlar hakkında bilgin varmı

merhaba bu parçaların fiyatları hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı

serviste indirimli fiyatlarını aklımda kaldığıyla söyliyim.Bende geçen aynı sıkıntılarla gittim.Alt kulak,tabla değişti,ekstra bazı şeyler söylediler ama yaptırmadım.çünki2,5 milyar masaraf çıkardılar.Mersinde 150 tl hepsini hallettim.Şimdi hiç ses yok.Neyse

Amartisör takozları 75 tl
z rotlar 75 tl
mil 112 tl
rot başalrı65tl falandı

alt tabla 160 idi.yanılmıyorsam.

serviste indirimli fiyatlarını aklımda kaldığıyla söyliyim.Bende geçen aynı sıkıntılarla gittim.Alt kulak,tabla değişti,ekstra bazı şeyler söylediler ama yaptırmadım.çünki2,5 milyar masaraf çıkardılar.Mersinde 150 tl hepsini hallettim.Şimdi hiç ses yok.Neyse

Amartisör takozları 75 tl
z rotlar 75 tl
mil 112 tl
rot başalrı65tl falandı

alt tabla 160 idi.yanılmıyorsam.
yuh yani 2500 nere 150 nere. gerçi 2500 ün içinde baya yüklü bişeyler vardır tabi

yok ya bu 2,5 ğun yarısı işçilik zaten. geriye kalanda bir kaç parça.parçaları değiştirmedim.çünki gerek yokmuş.ustam dedi zaten araba 2004 parçalar yeni .senin travez kaymış dedi.onu düzeltti. no problem. servis bu iş için işçilk 1500 ytl istemişti.

astra g ön takımda sıkıntı

2 tane komple alt tapla
2 tane z rot
2 tane rot mılı
2 tane rot bası
2 tane dıreksıyon korugu

S.A.;
benim aracımda aynı araçtan, 2000 model astra g cd. Bendede aynı sıkıntı var, amortisörler sağlam, üst takozları, z rotları değiştim. Motor ve şanzıman askı takozları değişti. Dikkat ettim, özellikle kalkış anında ve ara frenlemelerde, direksiyonda hissediyorum özellikle, anlık (saliselik) bir boşluğa düşme hissi oluşuyor.kıt kıt tabir edebileceğimiz bir boşluk var gibi. Birde aracım otomatik vites, bunlarda aks mili olmayacağı iddia ediliyor, bir boşluk var kalkış ve sürüşte nüksediyor ama nereden kaynaklanıyor olabilir?
direksiyon pompasında sorun yok (duruşta çevirince ağlama sesi yapmıyor veya ağır değil veya başka bir sıkıntı yok) ama direksiyon kutusundan olabileceği ihtimali var aklımda, direksiyon kutusunda böyle bir sıkıntı olabilir mi?
Bilgi için şimdiden teşekkür ederim, saygılar sunarım.

mersinde hangı ustaya göturdun

fiyatlar yetkili servis fiyatı ama ürünler gm mi

Geri