astra g niz ne kadar yakıyor

ben memleketimdeyim abi zaten :) memleketimdeyken gidemedim yani :D

Bu arada Ahmet kardeşim aracın 1.6 twinport astra benzinde km'de 40 kuruş normal. oda twinport ( çift çıkışlı ) olduğu için böyle. bizimki gibi normal 1.6 olsa o rakamları ararsın, onun için aracında sıkıntı arama, kazasız belasız inş. ha unutmadan yinede lpg falan taktırmak istersen twinport sa aracın her usta beceremez onu haberin olsun. manifold montajında onun belirli bi açısı var, düşünürsen bu detayı araştırmanı tavsiye ederim...

ben memleketimdeyim abi zaten :) memleketimdeyken gidemedim yani :D

Buyur buradan yak :kop::kop::kop: ben onca km yapıyorum geliyorum sen dibinde gitmiyorsun :)

Nasip olursa Nisan ayında yine Poyrazlar da mangalı yakar Semaver de çayımı yudumlarım... bu arada sanırım Kasım Paşa idi yol üzerinde köftecinin adı :) adamı es geçmek olmaz ;)

Kazımpaşa abi. oraya gidersen zaten benim çok yakınımdan geçiceksin. oanki ortamın müsait olursa önceden haber verde bende geleyim tanışalım abi :)

selamın aleyküm astracı abiler :)

bende nadir abiy i arıyorum diyom ki nerede :)

aleykümselam kardeşim :)

Kazımpaşa abi. oraya gidersen zaten benim çok yakınımdan geçiceksin. oanki ortamın müsait olursa önceden haber verde bende geleyim tanışalım abi :)

Adam kıyak köfte yapıyor ama :) her geldiğimde kesin uğrarım :) :sulanma:

öyledir abi. kazımpaşa da yol üzeri zaten sağlı sollu köfteci

Geri