Astra g navigasyon uygulamasi

konsolu eskiden bulmak zordu ancak şimdi çoğu kişi yurtdışından alıp getirebiliyor. arabasını satarken yada fazlalık getirdiğini satıyor. mesele dijital klimalısını bulmak. o çok zor hatta ben hiç dijital klimalısını satan görmedim. normalini alacaksınız alt tarafını sizin orjinali ile değiştireceksiniz. başka şansınız yok.
Peki bu iki parçadan mı oluşuyor yoksa ayırmak mı gerekiyor.

05.webp

kırmızı ile işaretlediğim kısım sizin alacağınız opc konsolun arka tarafından ayrılıyor. opc konsolun üstünü yeşil olanda zaten sizinki alt tarafı birbirine birleştireceksiniz. sonra güle güle kullanın.

attachment.php

Ekli dosyalar

• 05.webp
    05.webp
    52.6 KB · Görüntüleme: 108
merhaba
benim bu konu ile ilgili kendi arabamda kullandığım ve uygulamış olduğum 5,3 inç ekran dvd gerivites kamerası, digital klimalı görüntüyü en kısa zaman da yollarım

Daha önceden formda kaydım vardı bir burda tüm resimlerim vardı bir şekilde silindi.

kırmızı ile işaretlediğim kısım sizin alacağınız opc konsolun arka tarafından ayrılıyor. opc konsolun üstünü yeşil olanda zaten sizinki alt tarafı birbirine birleştireceksiniz. sonra güle güle kullanın.

attachment.php

Bilgi için teşekkürler.

Digital klimalı olanı bende aradım beklemeye sıkıldığım için orta kısmını keserek yaptım 1 Hafta önce ebay.de vardı

opel astra g mittelkonsole

Ekli dosyalar

• IMG_0135.webp
    IMG_0135.webp
    32.5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0130.webp
    IMG_0130.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 43
Digital klimalı olanı bende aradım beklemeye sıkıldığım için orta kısmını keserek yaptım 1 Hafta önce ebay.de vardı

opel astra g mittelkonsole

Üst bölümü nereden aldınız ve navi olarak hangi marka ve ölçü uyumludur.

formda ve piyasadada düğmeli modeli var düğmeli yerine dijital klimayı tersten koyarak 2 mm küçük olacak şekilde düğme kısımlarını çıkarttım zımparalayarak yerine sıkı sıkı oturacak şekilde ayarladım ve boş bir şekilde klima arkasına destek vermesi için konsola slikondan destek yaptım benim tavsiyem iki kısmı birbirinden ayırarak yapmak biraz zor gibi çünkü iki parça birbirine perçinli ve konsolu vidalama kısmı teyibin orada ve altta

Ekrana gelince orjinal 4,3 inç ben biraza büyük olsun ve piyasada daha kolay bulunan 5,3 inç necvox kullandım . kontakla birlikte dvd den gelen görüntü direk ekrana yansıyor. bu ekranı yerine oturtmak için kenarlardan yaklaşık 1 cm civarlarında aldım. ve ekranı silkonla yerine monte ettim.

Biraz zahmetli iş eğer parçaları ikiye ayırıp tekrar birleştirme işlemi yaparsan işin çok daha kolay olur
kolay gelsin...

formda ve piyasadada düğmeli modeli var düğmeli yerine dijital klimayı tersten koyarak 2 mm küçük olacak şekilde düğme kısımlarını çıkarttım zımparalayarak yerine sıkı sıkı oturacak şekilde ayarladım ve boş bir şekilde klima arkasına destek vermesi için konsola slikondan destek yaptım benim tavsiyem iki kısmı birbirinden ayırarak yapmak biraz zor gibi çünkü iki parça birbirine perçinli ve konsolu vidalama kısmı teyibin orada ve altta

Ekrana gelince orjinal 4,3 inç ben biraza büyük olsun ve piyasada daha kolay bulunan 5,3 inç necvox kullandım . kontakla birlikte dvd den gelen görüntü direk ekrana yansıyor. bu ekranı yerine oturtmak için kenarlardan yaklaşık 1 cm civarlarında aldım. ve ekranı silkonla yerine monte ettim.

Biraz zahmetli iş eğer parçaları ikiye ayırıp tekrar birleştirme işlemi yaparsan işin çok daha kolay olur
kolay gelsin...

Teşekkürler.

Geri