astra g motor n.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhil06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu astra g de motor numarası nerde yazar motorun kenarında bi barkot var ordamı yazması gerek kapılarda yok yolcu tarafı kapıda sedece şase no yazıyo ama motor noyu bulamadım nerede olabilir? yoksa ne yapmamız lazım.

paspası kaldırön yolcu koltuğunun orda kapınınkenarında bir kutu var onu aç içinde yazıyor sanıyorsam

orda yazan yolcu tarafında olan şase numarası ben motor numarasından bahsettim ama dedigim gibi şase no o bana motor numöarası lazım

aracın nerde yazdıgını bilen yok sanırım

Motor blogunun üzerine bakın orada yazıyor biraz araştırmayla görürsünüz.

motorla şanzımanın birleştiği yerde

görebilecegim yerde yanı ozman sormamın amacı muayeneye gittigimde sorun cıkmasın diye sormak isdedim sizlere tirgerin üst tarafında ayzıyo sandım orda uzun barkot gibi bişey gördüm oda ıslanmaktan silinmiş acaba omudur diye düşündüm ozman alt tarafda biyerde görebilirmiyim peki baktıgım zaman tam nerden bakarsam görebilirim yardımlarınız için şimdiden tşk ederim. arkadaşlarım

yağ çubuğunun sağında şanzumanla motorun birleştiğiyerde bir kulak var daha doğrusu çıkıntı var onun üzerinde aşağıya doğru noktalama yöntemiyle yazmışlar biraz zor okunuyor çok dikkatli bakmak lazım.

yağ çubuğunun sağında şanzumanla motorun birleştiğiyerde bir kulak var daha doğrusu çıkıntı var onun üzerinde aşağıya doğru noktalama yöntemiyle yazmışlar biraz zor okunuyor çok dikkatli bakmak lazım.

çok saglasın arkadaşım tşk ederim bakıcam bakalım hafta sonu inşallah bulabilirim.nerde oldugunu biliyosun en azından ama ben bilmiyorum ögrencez nerede oldugunu

Geri