Astra G Modülsüz Kumandadan Cam Kapatma

ALoAzraiL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen bir elektrikçi arkadaşımın yanına gittim ziyarete bana dediki senin camlar kumandadan kapanıyormu bende dedim kumandadan kapanmıyor sadece kapıya takıp anahtarı kilitledikten sonra kapanıyor dedim gel ben sana modülsüz kapatayım dedi. Şoför kapısından geçen kablolarla oynadı birşeyler yaptı şimdi kumandadan kapıları kilitlediğim zaman 4 cam otomatik kapanıyor boşuna modül almaya gerek kalmadı. Resimlerini çekip hangi renk kabloları ayarlardığını öğrendikten sonra buraya yazacağım. Bilen varsa burdan yazabilir

öğrende bari bizde yaptıralım arkadaşım

bekliyoruz

Aküden devamlı elektrik çekiyormu acaba sonra aküyle ugrasmayalım

merakla bekliyoruz..
ne yaptı acaba

Vallahi bilmiyorum şimdi işteyim söküp bakacağım ama vaktim yok akşam bakacağım inş. Gerçekten çok güzel oldu ama kumandadan kapıları kilitleyince otomatik kapanıyor 4 cam :)

aracın kendı moduluyle yaptıranlar aku problemleriyle karşilastıı takıp ett akuyu bakalım problem yapacakmii ;)

Kapılar kapalı iken Akü den aracın çektiği akımı ölçtür.
0.05ma civarı olması gerekir. Eger 0.150Ma , 0.250Ma gibi yüksek bir akım değeri çıkarsa o bağlantıyı iptal ettir.
Aracının aküsü yavaş yavaş zayıflayarak en son seni yolda bırakır.
Yada 1 Hafta aracı kullanmazsan akün boşalır.

Eğer akım değeri normal çıkarsa burada paylaşalım.

ya ben 1 sene once yaptırdım alarm taktırdım alarmı takan cocuk bana hedıye yaptı bu işi :D

Emrah Abi Senınkının Durumu Nasıl Yanı Aküde Bir Zayıflama Falan Oldumu

Geri