astra g led gösterge ve yol bilgisayarı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waycell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

waycell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar forumdaki diger uygulamadan yola çıkarak bu çalışmayı bir arkadaşımla uyguladık. ben beğendim. umarım sizde beğenirsiniz.
20120427201619.jpg

20120427201604.jpg

20120427201554.jpg

watch

TPIw21wgzqE

Son düzenleme:
Güzel olmuş. Güle,güle kullan.;)

araç astra cd mi?
yol bilgisayarını türkçe ile mi değiştirdiniz?

araç astra cd mi?
yol bilgisayarını türkçe ile mi değiştirdiniz?

aynenn yol bılgısayarıı nasıl turkce hocam?

Güzel bir çalışma paylaşım için teşekkürler.

yol bilgisayarını ben de merak ettim?

güzel çalışma tebrikler hocam. Şerit led mi kullandınız? çalışmalarımızın sonucu birebir aynı olmuş :)

Anlaşılan o ki daha çok yol bilgisayarının türkçe olması daha çok ilgi çekmiş. Ve onlardan biride benim :)

enjoy ve 2004 eleganceler turkce yolbılgı dıye bılıyorum

arkadaşlar kusura bakmayın memlekete gıttıgım ıcın ancak gırebıldım foruma. aracım 2000 model astra cd, yol bılgısayarı aracı aldıgımdada turkceydı. Yanlış biliyorsam bağışlayın ama bu modelde yol bılgısayarı sonradan eklenenlerden olmadıgından ilk alındıgında da turkce dıye bılıyorum. Harici bilgisi olan varsa eger benide aydınlatmasını isterim. Bu konuda herhangı bır ıslem yapmadım veya yaptırmadım. led için şerit led kullandım. lakın bazı yerlerde ornegın yol bılgısayarında orjınal ampullerın ampul kısmını kırdık ve onun yerıne şeritten soktugumuz ledleri 4 erlı olarak bağladık. Bu şekilde orjinali gibi ampulleri yerine oturtabildik. gosterge kısmında ıse yaklasık3-4 cmlık uzunlukta kestıgım ledlerı u harfı şeklinde yapıştırdık. bu sayede tum sayılarda eşit aydınlatma elde ettık. uygulamayı yapmayı dusunen arkadaslar yol bılgısayarı ıcın olabıldıgınce bol led kullansınlar cunku aksı halde gun ısıgında gorunurluk cok azalıyor. bırde arkadaslar ıbrelere gelen ısıgın ıcerde dagılmaması ıcın ledlerin etrafına yaklasık 1 cm uzunlugunda kesilmiş bildiğimiz elektrık borusu yerleştırdım bu sayede ısık sadece ibrelere ulaşıyor. Tüm torumlar için teşekkür ederim.

Geri