Astra G kumanda hakkında

astra_njoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar Astra G aracımın kumada pilini değiştireceğim ama kumandayı açamadım. Kumandanın açılması ile ilgili bilgi rica edebilir miyim?

Kumanda ile ilgili önceki konularda arama yaptım fakat bilgi bulamadım.

Şimdiden teşekkür eder Opelci arkadaşlarıma iyi tatiller dilerim.

sırf biz açamayalım diye yapılmış bir anahtar o belli ki.. bende denemişti baktım olmuyor yedek anahtara transfer olmuştum.. bu bitince ne olacak bakalım artık.. ama sana diyecegim şu ki bir keresinde ya acık halini gördüm yada yukarıdan vahiy geldi ve kendim açtım ve gördüm ki anahtarın üstü değilde kenarlarından bastırarak acılacak bir mekanizması var . yani basınca tırnaklar boşa geliyor ve sende aradan alt kabzayı çekiyorsun.

çok teşekkür ederim. bayaa zorladım ama açıldı en sonunda hani kırılır diye korktum. Neyseki işimizi hallettik tş.ler

VAlla benim skoda nınkisini değiştirmiştim çok rahat değiştiriliyor ama arabayı çalıştırmıyor. İki anahtarın serviste tekrar programlanması gerekiyor diye biliyorum opellerde nasıl hiçbir fikrim yok sanırım pili değiştirsenizde kullanamayacaksınız.

Arkadaşlar pili değiştirdikten sonra anahtarı kontağa takıp motoru çalıştırma kademesine alın(motoru çalıştırmadan) kumandanın düğmesine birkaç saniye basılı tutun tekrar arabaya entegre oluyor.Servise gitmenize gerek yok.Kolay gelsin

Enteğre olduğunu arabanın kilidinin açılıp kapanmasından anlayabilirsiniz.

değiştirdim, araç çalışıyor sorun yok...

Geri