30 Ocak 2021 #1 A ahmetaydin0006 Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Astra g aracimin kumandasi bazen çalışmıyor , lambasi bazen yaniyor bazen yanmiyor, pilini değiştirdim, ama duzelmedi???
Astra g aracimin kumandasi bazen çalışmıyor , lambasi bazen yaniyor bazen yanmiyor, pilini değiştirdim, ama duzelmedi???
30 Ocak 2021 #2 Ahmetcan34 Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 245 Tepkime puanı 186 Puanları 43 Sanırım ömrü vadini doldurmuş. Suya temas ettimi . Açabiliyorsanız bir içini açın bakın oksit varmı. Elinize bi kontak spreyi alın güzelce temizleyin . Lehim çatlağı varmı bir bakın .
Sanırım ömrü vadini doldurmuş. Suya temas ettimi . Açabiliyorsanız bir içini açın bakın oksit varmı. Elinize bi kontak spreyi alın güzelce temizleyin . Lehim çatlağı varmı bir bakın .
31 Ocak 2021 Konuyu Başlatan #3 A ahmetaydin0006 Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Ahmetcan34' Alıntı: Sanırım ömrü vadini doldurmuş. Suya temas ettimi . Açabiliyorsanız bir içini açın bakın oksit varmı. Elinize bi kontak spreyi alın güzelce temizleyin . Lehim çatlağı varmı bir bakın . Genişletmek için tıkla ... Kumandayi söktüm bugün pil ayaklari oynuyor galiba lehimler çatlamış yarin bi elektronikciye gidecem, sorun çözülünce yazarim buraya
Ahmetcan34' Alıntı: Sanırım ömrü vadini doldurmuş. Suya temas ettimi . Açabiliyorsanız bir içini açın bakın oksit varmı. Elinize bi kontak spreyi alın güzelce temizleyin . Lehim çatlağı varmı bir bakın . Genişletmek için tıkla ... Kumandayi söktüm bugün pil ayaklari oynuyor galiba lehimler çatlamış yarin bi elektronikciye gidecem, sorun çözülünce yazarim buraya
1 Şub 2021 Konuyu Başlatan #4 A ahmetaydin0006 Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Kumandanin pil ayaklari catlamis lehimden yaptirdim elektronikciye suanda bir sorun yok