Astra G konsol renk seçimi tavsiye

Öncelikle maşallah. Çok temiz ve diri. 4 sene 2001 1,4 sedan kırmızı kullandım. Babamın :) ( 2003-2007) oturaklı mükemmel bir kalitede. Sıfır jetta fsi aldık ama o rahatlığı yaşayamadık.

Renk olarak olmuş bitmiş artık. Güle güle kullanın. Zevkler ve rrenkler :) ben olsam karbon kaplardım gri tonlu.

bu rengi beğendiniz mi beğenmediniz mi tam anlamadım :D Aldığınz jetta bora diye geçen modelmiydi yoksa eski nesil fsi motorlu jetta 5 miydi? Birde karbon kaplama için birşey söylemek istiyorum. Kaplamalar bana oldukça basit ve kalitesiz geliyor. Karbon kaplamanın modası geçti bana göre tofaşkçıların gözdesi oldu belkide bu yüzden basit geliyordur. Yorumunuz için teşekkürler

Alışılmamış bir renk olunca garip geldi :) az beğendim :D

Mk5 jetta.
Şimdi döşemede el atmak lazım uyum için :) ama farklı olmak güzeldir :)

Alışılmamış bir renk olunca garip geldi :) az beğendim :D

Mk5 jetta.
Şimdi döşemede el atmak lazım uyum için :) ama farklı olmak güzeldir :)

:D teşekkür ederim döşemeler konusunda korkularım var o yüzden profesyonel destek alarak değiştiricem

Onlarda tez zamanda olur inşallah :). Başlangıç oldu artık devmı gelir

Güzel çalışma ben çok beğendim.

Keşke sökme, takma, boyama aşamalarını fotolasaydınız forum için çok güzel olurdu...
Belki yapmak isteyen arkadaşlar olabilirdi.

Güzel çalışma ben çok beğendim.

Keşke sökme, takma, boyama aşamalarını fotolasaydınız forum için çok güzel olurdu...
Belki yapmak isteyen arkadaşlar olabilirdi.

teşekkür ederm yorumunuz için aslında konuyu renk seçimi için tavsiye istemek amacıyla açmıştım fakat yeni konu açmak istemediğimden burada paylaştım. Sökme işlemini kısaca anlatacak olursak sadece 4 vida tutuyor. Hiç göründüğü gibi değil. Küllüğü açıp üstündeki vidaları söküyoruz küllüğü çıkartıyoruz. 2 vida konsolu tutuyor onları söküyoruz. Sonra teybimizi çıkartıyoruz. Sağ ve solda 2 tane daha vida tutuyor. Klima bölmesinin mandalları var mandalları gererek çıkartıyoruz. Bilgi ekranının da soketini çıkarttıktan sonra konsol direk geliyor. Vites körüğünüde 2 vida tutuyor o kadar. Diğer parçaları tornavidayla çekerek çıkartabiliyoruz. Boyama işleminde de önce ince zımparayla yüzeyi temizledim sonra 4 kat fildişi sprey boya kullandım üstüne de 2 kat mat vernik attım. Aklınızda başka soru varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

çok beğendim el işçiliği bence çok iyi boya atmak her yiğidin harcı değildir. açıkçası ben cesaret edemem. bi arkadaşın dediği gibi sanki bi yerler daha bej olmalı. Ama tebrik ederim gerçekten güzel duruyor.

çok beğendim el işçiliği bence çok iyi boya atmak her yiğidin harcı değildir. açıkçası ben cesaret edemem. bi arkadaşın dediği gibi sanki bi yerler daha bej olmalı. Ama tebrik ederim gerçekten güzel duruyor.

teşekkür ederim zımparalamanın mümkün olmadığı klimanın çıkışlarının iç bölgeleri kabarmaya başladı. Kimseye tavsiye etmiyorum :D

Geri