astra g kaput altı koruyucu yokmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan macitosim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen ben de de yok. eski aracım 99 model astra cd idi onda kaput altı koruma da vardı, karter koruma da vardı. Sonradan opel sinekten yağ çıkartma tekniğini uygulamaya başlamış ve bu parçaları koymamış...

sanırım 2004 te fabrikada bi ara bu parça bitmiş...parça gelene kadar arada çıkan arabalara o kadarda önemli deil diyerek takmamışlar.:) neyse ki hallettik ama servisin indirimli 245 tl istediği parçayı özel serviste 60 liraya hallettim....

sanırım 2004 te fabrikada bi ara bu parça bitmiş...parça gelene kadar arada çıkan arabalara o kadarda önemli deil diyerek takmamışlar.:) neyse ki hallettik ama servisin indirimli 245 tl istediği parçayı özel serviste 60 liraya hallettim....

yetkili servisler nasıl para kazanacak ki :eek: baksana yetkilide 245 lira özelde 60 lira,hani aradaki fark 100-150 lira olsa neyse 245 lira oda indirmli fiyatıymış buna ancak yuuh denir.

kaput fiyatı olmasın o. :confused:

Bu malzemeden çalma biz Türklere özgü olsa gerek. Arkadaşım geçenlerde sıfır Kangoo aldı bayiden araba Tır dan inerken gördük. Servise soktular hemen araç 1 saat sonra teslim edildi.
O nee ????
Orjinal paspasları alıp yerine adi lastik clio yazan paspasları koymuşlar...
Daha öncede Fabia alırken başıma geldi. Paspaslar hemen değişmiş...
Opel de ilerleme var demek. Paspası geçmişler artık kaputa dadanmışlar.
Zaman olur gelirki aaa bide ne göresiniz Opel motor yerine Fiat motor bulursanız şaşırmayın. :)

1.3 cdti motorlar zaten fiat motoru sayılır :D

Geri