astra g jant orjinalini hangi renk boyamalı??

taygaacar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar astra g elegance araçımı sizce hangi renge boyamalıyım malum aracımız 12 yaşında zamanla cizikler oluştu üzerinde aklımda iki renk var mat siyah mı yapsam daha iyi yoksa koyu turuncu mu yapsak ya da farklı bi düşüncesi olan arkadasımız varmı aramızda paylasımlara ve yorumlarınızla beni aydınlatırsanız cok memnun oluruz merakla beklıyorum...

Ekli dosyalar

• Yeni Resim  22.webp
    Yeni Resim 22.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 120
  • Yeni Resim  33.webp
    Yeni Resim 33.webp
    13.5 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Kesinlikle orjinal rengine boyamalısın

Bu janta orijinal rengi dışında bir renk yakışmaz sanırım.Ben de orijinal renk diyorum.

Orijinali 3 yapalım. :thumbup:

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

değişik

valla arkadaslar dediğiniz konusunda hak veriyorum ama farklı bırseyler olsun isterim ama abartıyıda hiç sevmem sonra iğrenç bi görünüm olmasından korkuyorum bakalım bayramdan sonra hangi renkde karar kılacagız...

en ıyısı 1 takım jant al kardesım yada orjınal rengine boyat

Hafif kurşun gri renk diyorum. Hem orjinal duruyor hemde farklılık olur

slm arkadaslar astra g elegance araçımı sizce hangi renge boyamalıyım malum aracımız 12 yaşında zamanla cizikler oluştu üzerinde aklımda iki renk var mat siyah mı yapsam daha iyi yoksa koyu turuncu mu yapsak ya da farklı bi düşüncesi olan arkadasımız varmı aramızda paylasımlara ve yorumlarınızla beni aydınlatırsanız cok memnun oluruz merakla beklıyorum...
Ben aracın kendi rengine boyatmıştım birde üzerine vernik attırın süper oluyor:)

bu renge boya kardesim

4E1E1CF4CBE048BBBDE7D32841A66C9B.jpg

İllaki Değişiklik mi?

İlla değişiklik olsun dersen Hafif Kurşuni rengi en uygun rengidir.

Geri