9 May 2014 #21 trakopel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ara 2013 Mesajlar 120 Tepkime puanı 0 Puanları 0 O halde zevkler tartışılmaz lafını bir kere da doğrulamış olduk
9 May 2014 Konuyu Başlatan #22 tkebenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2014 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Karpuz jantlar benimde hoşuma gitmemeye başladi artik Attiginiz o Opc jant uyarmi ki hep hayalimdi o jantlar GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karpuz jantlar benimde hoşuma gitmemeye başladi artik Attiginiz o Opc jant uyarmi ki hep hayalimdi o jantlar GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 May 2014 #23 Astrag2005 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eyl 2013 Mesajlar 707 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence
bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence
10 May 2014 Konuyu Başlatan #24 tkebenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2014 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Astrag2005' Alıntı: bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence Genişletmek için tıkla ... Astrag2005' Alıntı: bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence Genişletmek için tıkla ... Siyahlarin yakisacagini bende düşunmuyorum , Opcye karar verdim ama Malatyada bulabilirmiyim o supheli GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astrag2005' Alıntı: bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence Genişletmek için tıkla ... Astrag2005' Alıntı: bence uymasına uyar ama renk olarak içi siyahlar ağır kaçabilir hani araç sade olduğundan grimsi olanları çok yakışır bence Genişletmek için tıkla ... Siyahlarin yakisacagini bende düşunmuyorum , Opcye karar verdim ama Malatyada bulabilirmiyim o supheli GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 May 2014 #25 Astrag2005 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eyl 2013 Mesajlar 707 Tepkime puanı 0 Puanları 0 istedikten sonra illaki bulunur şimdiden hayırlı olsun resimleri bekliyoruz
12 May 2014 Konuyu Başlatan #26 tkebenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2014 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Astrag2005' Alıntı: istedikten sonra illaki bulunur şimdiden hayırlı olsun resimleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim , taktırdıktan sonra resimlerini paylaşacağım ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:14 ---------- Bu araçta ki jantlar'da çok hoşuma gitti gerçekten , Bu jantın ismini bilen varmı acaba aklım bunda kaldıda Resimlerin boyutu biraz büyük olabilir , kusuruma bakmayın
Astrag2005' Alıntı: istedikten sonra illaki bulunur şimdiden hayırlı olsun resimleri bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim , taktırdıktan sonra resimlerini paylaşacağım ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:14 ---------- Bu araçta ki jantlar'da çok hoşuma gitti gerçekten , Bu jantın ismini bilen varmı acaba aklım bunda kaldıda Resimlerin boyutu biraz büyük olabilir , kusuruma bakmayın
13 May 2014 #27 Jettaco Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 1,108 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vay vayy Denizlimin astrasıda yıkılıyor valla
13 May 2014 Konuyu Başlatan #28 tkebenc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2014 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Jettaco' Alıntı: vay vayy Denizlimin astrasıda yıkılıyor valla Genişletmek için tıkla ... Cok beğendim bu jantlari GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jettaco' Alıntı: vay vayy Denizlimin astrasıda yıkılıyor valla Genişletmek için tıkla ... Cok beğendim bu jantlari GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 May 2014 #29 Astrag2005 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eyl 2013 Mesajlar 707 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bana pek orjinal durmuyo gibi geldi opc ler daha şık olabilir
26 Haz 2014 #30 Y YSF42 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Haz 2014 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Astra g orjinal Çelİk janti satacaksaniz ben talİbİm aracimi orjinale dÖdÜrmek İstİyorum