Astra G için Kol Dayama Çalışması (Orjinaline Yakın)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uzman1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uzman1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G için Orta Kol Dayama çalışması. İnanın orjanilen yakın bir çalışma yaptım.
2Q==

Son düzenleme:
Örnek arayan arkaşadlara duyurulur. Hiç bir vidaya gerek yok. orta konsola hiç bir zararı yok. ses yapmıyor. aracın orjinalliğini bozmamıştır.

Ekli dosyalar

• Görüntü035.webp
    Görüntü035.webp
    73.8 KB · Görüntüleme: 334
  • Görüntü037.webp
    Görüntü037.webp
    64.3 KB · Görüntüleme: 261
  • Görüntü039.webp
    Görüntü039.webp
    65.9 KB · Görüntüleme: 239
  • Görüntü040.webp
    Görüntü040.webp
    57 KB · Görüntüleme: 230
  • Görüntü041.webp
    Görüntü041.webp
    50.5 KB · Görüntüleme: 251
güzel olmuş ama tahtanın elfreni üstüne gelen kısmı neden o kadar uzun yaptınız ki?

Güzel çalışma olmuş emeğinize sağlık.

kolçağın ön kısma olan yükünü alsın, yuvadan çıkmasın diye uzun yaptım. Kolçağın önüne bastığımız zaman, kolçak yerinden çıkıyor çünkü ben yuvaya vida veya benzeri bir malzeme ile tutturmadım. İstenildiği zaman kolçak çıkartılıp tekrar yerine takılabiliyor. Ama yinede biraz kısa yapabilirdim. Olsun acemiliğime geldi. Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim arkadaşım.

kolçağın ön kısma olan yükünü alsın, yuvadan çıkmasın diye uzun yaptım. Kolçağın önüne bastığımız zaman, kolçak yerinden çıkıyor çünkü ben yuvaya vida veya benzeri bir malzeme ile tutturmadım. İstenildiği zaman kolçak çıkartılıp tekrar yerine takılabiliyor. Ama yinede biraz kısa yapabilirdim. Olsun acemiliğime geldi. Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim arkadaşım.

rica ederim iyi günlerde kullan

Güzel olmuş, biryerleri delmemek daha iyi tabi , güle güle kullanın.

çok güzel olmuş, güle güle kullan, ben 2sene önce aldım bi tane ama vidaladım, ahşap aparat yapmak aklıma gelmedi, şimdide gıcırdamaya başladı ama sizin kullandığınız üst parça daha örjinal bi parçaya beziyo, ne marka yada nereden alabilirim,,,

aksesuar satan bir dükkandan aldım. Markasını tam hatırlamıyorum. Öğrenince ben yazarım. İyi Geceler

Güle güle kullanın mantıklı :)

Geri