Astra G için Kapı Altı Maşrpiyelleri Değiştirmek İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jazzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jazzy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar 2002 Astra G aracımın kapı altı maşrpiyellerini değiştirmek istiyorum..Serviste çok pahalı..Diyarbakır'dayım çıkma da bulamıyorum..Değiştiren veya bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.....

neden değiştiriyorsun?
yetkili Serviste değiştirmek istemiştim orjinali gibi olmaz dediler vazgeçtim çok elzem bir ihtiyaç değilse bulaşma derim

gönlüne göre olanı iyi bi fibercide yaptırabilirsin daha mantıklı olur diye düşünüyorum. hemde daha ucuz

orj. için sanayide 180ytl demişlerdi tanesine tüm parçalarıyla.koskocaaa bostancı sanayide 3-4 kez soruşturmama rağmen sağ marşpiyel bulunamamıştı...

Benim değiştirme nedenim fazla deforme olmuş olduğundan...kırık yerleri var gözüme çok batıyor..Zaten yine orjinalleriyle değiştirmeyi düşünüyorum tabii bulabilirsem..Ankara da ostim sanayi sitesinde çıkmacılarda bulursun dediler ama Ankara ya ne zaman giderim, gitsem bulabilirmiyim hiç belli değil..Ankara daki arkadaşların yardımlarını bekliyorum..değiştiren falan olmuştur belki diye..

bende arıyorum.tam arka çamurluğun bağlantısını yapan parça düşmüş.Sadece o parçayı bulabilir miyiz acaba?

bende arıyorum.tam arka çamurluğun bağlantısını yapan parça düşmüş.Sadece o parçayı bulabilir miyiz acaba?

Aynen Hakan abi bende de köşe parçası düşmüş bulursak haberleşelim..

Benim değiştirme nedenim fazla deforme olmuş olduğundan...kırık yerleri var gözüme çok batıyor..Zaten yine orjinalleriyle değiştirmeyi düşünüyorum tabii bulabilirsem..Ankara da ostim sanayi sitesinde çıkmacılarda bulursun dediler ama Ankara ya ne zaman giderim, gitsem bulabilirmiyim hiç belli değil..Ankara daki arkadaşların yardımlarını bekliyorum..değiştiren falan olmuştur belki diye..

yıldız sanayi sitesinde kesin bulursun güven oto var kesin vardır onlarda yalnız bütün parçacıları gez orda vede çok sıkı pazarlık yap yada tanıdık vasıtası ile filan git gitmeden önce de sıfırının fiyatını öğren çünkü çok şişkin fiyatlar söyleyebiliyorlar

Geri