Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Ben Astrama 18" lastik ve jant taktırmak istiyorum ancak bu bir sorun yaratır mı araba için. Bilen veya taktırtmış bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
eğer fazla sorun yaşamak istemiyorsanız 17 derim ama 18 taktığınızda ofsete dikkat ederek alırsanız bir sorun yaşamazsınız.. eğer aracı yaylamayıda düşünüyorsanın önce yay sonra jant almanız daha sağlıklı olacaktır.. çamurluğa sürtme yapmayacak şekilde küçük ofsetli bi 18 sorun yaşatmaz..
lastik olarak 205/45/17 taktır bence çünkü 215/40/17 taktırırsan orrjinalin dışına çıkarsın ve 40 yanak inanılmaz derecede yolun gürültüsünü verir ben 45 yanakta bile problem yaşıyorum 215 genişlik ise belki sürtme yapabilir ben jantları taktırırken adam bana direk 205/45/17 dedi bende 215/40/17 istiyodum ama olmaz dediler genede karar senin bence riske girme bugun en kötü 4 lastik 500-600 ytl den başlıyor pişman olma