astra G hoparlör yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

appi28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar,2ooo model astram var,sizden bi konuda yardim istiyorum,orjinal hoparlörler kac watt,dir ve ben hoparlör kapaklarini sökebilirmiyim,yardim edrseniz sevinirim

kapaplarını tornavidanın ucu ile attırarak çıkartabilirsin ama hopörlörleri sökmek için kapının iç taraftaki plastiğini yerinden çıkartman gerekli

kaliteli ses istiyorsan bence arka tarafa hoparlör takdırın ben çok oynadım ama değişen çok bişe olmadı sonra gittim amatör sony 4 hoparlör ve amfi takdırttım şimdi mükemmel... :)

kapaplarını tornavidanın ucu ile attırarak çıkartabilirsin ama hopörlörleri sökmek için kapının iç taraftaki plastiğini yerinden çıkartman gerekli

onu nasil sökerim biliyonmu

kaliteli ses istiyorsan bence arka tarafa hoparlör takdırın ben çok oynadım ama değişen çok bişe olmadı sonra gittim amatör sony 4 hoparlör ve amfi takdırttım şimdi mükemmel... :)

kac wattlik taktirdin kardes,bide orjinaller kac watt biliyonmu

100 ya da 125 olması lazım...bir tane hoparlöre 25 watt kalıyor işte...kapakları da sıyırtarak perçinlerinden sökebilirsin..

abim herhangi bir yerinden tornavidayla esnet hafiften sonra da yawaşça elinle sök al aşşağı..

bence kapıdakilerle hiç uğraşma derim ben komponent jbl denedim 13 inclik yine bana mısın demedi...zaten 16 lıkta sığmıyor önlere...

sony 2 x 260 ve 2 x 250 toplam 4 tane muhtemelen wattlar böyle birşey olması lazım

Geri