astra g hangi marka lpg tavsiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakupF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakupF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra g model aracıma lpg taktırmak istiyorum hangi marka lpg tavsiye edersiniz? fiyatlar nasıl?

Brc veya landi renzo gibi markalar aracınıza çok güzel olur. Ben enjektöt sesi istemiyorum diyorsan lovato taktırın. Brc ve landi renzonun enjektörleri biraz sesli çalışır ama enjektörün babasıdır. Ayrıca bu markaların ecuları kolay kolay ayar bozmaz ve sapıtmaz anlayacağın 2-3 aya bir ayar bozulmasından arıza ışığın yanmaz kafanda rahat eder.

eski aracım vectramda brc vardı memnundum ancak servıs ağı fazla olmadıgı ıcın bakım ve arızalarda cok sorun yasadım.atikerın bu konuda servıs agı genıs taktırsam ıyı olurmu.?

dostum yerinde olsam tüp taktırmam.2 bın ytl veriyosun arabanın sistemi değişiyor artı diğer yakıtlara oranla bence ucuz diil benzine göre daha fazla litre tüketiyor.çok km yapmıyorsan bence bulaşma.ileride egr arızası ve bir takım arızalar çıkabılır.benım aracta 1 senedir.tartarini var.hiç sorun çıkmadı gayet iyi ama ben yinede keşke diyorum.

iyi bi usta ve tartarini

atiker taktir bence ben taktirdim 60 000 km oldu servis yaygin memnun kalirsin fiyat ta uygun 1000 lira 10 taksit yapiolar su an sanirim

easyjet tak yılda bir ustana kendini unutturmamak için görün...aşağıdakı resim 1,4 2000 model astra g ile lpg de iken yapılmıştır.

imzamı değiştirdim resim gitti :)

Son düzenleme:
mayıs ayında tomasetto taktırdım, hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar. ortalama 100km de 8,7litre LPG, km de 13kuruş yakıyor. 14bin oldu taktıralı. sürekli opet/aygaz alıyorum.

lpg iyi birşeyde ben tehlikesi için değiştirdim. Yoksa 10 numaraydı çok memnundum. Şimdi mazotçu olduk... :)

lpgde arıza lambası sık sık yanıyor. ayrıca benzin pompasının zamanla arızalanması kaçınılmaz. herşey biyana yakıt abartısız yarı yarıya düşüyor. performans önemli ve araba konusunda titiz biriyseniz taktırmayın. fakat bıktım şu benzine para vermekten diyorsanız en az %40 kardasınız. zavolli kullanıyorum 2 yılı geçti 30bin km yaptım 1 kez filitre değiştirmeye gittim lpg taktırdığım yere. şuanda memnunum. bugüne kadarda lpgli aracın patladığını veya bu tür başka sorunla karşılaşıldığını görmedim.

Geri