Astra G gitti Cruze geldi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın çekişi konusunda hep eleştiri görüyordum.astra dan kötü değil diyorsan o araba iyidir bence. 16 motor passat,jett,vectra gibi birçok sedan araç var. hepsinde aynı sıkıntı söz konusu. kasa büyük ama vergi diliminden dolayı motor küçük. e haliyle araç birden hızlanamıyor.
aracın çekişi haricinde çok merak ettiğim bir soru var. bizim bu opellerdeki tıkırtılar varmı araçta? 3 tane opel değiştirdim şimdiki 2006 model astra g ama bunda da tıkırtı sorunu var :) akrabaların,arkadaşların fordlarına toyotalarına wolkwagenlerine biniyorum hiç ses yok. aracımı değiştirme konusunda niyetliyim ama ancak yaz sonu gibi duru müsait olacak.yeni aracımda sırf dış görünüşünden dolayı gönlüm 2011,124 lük cruze'a kayıyor ama cruzeda da tıkırtı varsa ben yine C2 vectra bakmaya devam edecem :)

Son düzenleme:
Lpg düşünmüyoruz ailecek aslan besliyosan yediğine bakmayacaksın diye bi laf varya abi aynen öyle astraya taktırdık çekişi falan düşmüştü arabanın memnun kalmadık araba hiç yorulmamış hocam 190 falan yaptım dedi ama pek inanamadım sürüşünü biliyorum çünkü :D 50 tl benzin attık araba hiç yerinde durmadı 4 gündür babamın arkadaşları benim arkadaşlarım bayaa denediler arabayı ve tabiki bizde denedik yüksek devirlerde gezdik hep bide Türklerin abs deneme çabaları var tabi basıp basıp fren yapıyolar bunlarıda katınca çeyrek depo benzin olmuştu 50 tl ye sondan önceki ciziğin biraz önünde duruyor şimdi 100 küsür km gidilir diyo bilgisayarda. Sürüşü falan çok rahat ben çok memnun kaldım kendi başıma iş yaptım evdekiler beğenmeyecek diye korkuyodum kalktı araba gelince bütün korkular :)

aracın çekişi konusunda hep eleştiri görüyordum.astra dan kötü değil diyorsan o araba iyidir bence. 16 motor passat,jett,vectra gibi birçok sedan araç var. hepsinde aynı sıkıntı söz konusu. kasa büyük ama vergi diliminden dolayı motor küçük. e haliyle araç birden hızlanamıyor.
aracın çekişi haricinde çok merak ettiğim bir soru var. bizim bu opellerdeki tıkırtılar varmı araçta? 3 tane opel değiştirdim şimdiki 2006 model astra g ama bunda da tıkırtı sorunu var :) akrabaların,arkadaşların fordlarına toyotalarına wolkwagenlerine biniyorum hiç ses yok. aracımı değiştirme konusunda niyetliyim ama ancak yaz sonu gibi duru müsait olacak.yeni aracımda sırf dış görünüşünden dolayı gönlüm 2011,124 lük cruze'a kayıyor ama cruzeda da tıkırtı varsa ben yine C2 vectra bakmaya devam edecem :)

Nerede sürdüğünüze bağlı bizdeki astra 2000 modeldi koltuk kafalarından falan gelen deli edici sesler bu arabada haliyle yok ses konusuna pek dikkat etmedim ama araba kasislere falan girince hoplama zıplama olayında 0 çok konforlu sürüşü var hissettirmiyo pek alırsanız 2012 alın derim size çünkü 2009 la 2010 arasında fark var 10 lada 11 arasında fark var 12 de bütün farklılıklar bitmiş diye yorumlar aldım bizde 1-2 sene sonra 2012 veya Allah nasip ederse 2013 ünü alırız inşallah alacaksanızda plus olmasına dikkat edin plusların özellikleri arabayı ayrı bi havada tutuyor. 2009 ve 2010 modellerde sinirinizi bozacak özelliklerin olmaması sizi üzebilir o yüzden 11 ve mümkünse 12 iyidir.

Nerede sürdüğünüze bağlı bizdeki astra 2000 modeldi koltuk kafalarından falan gelen deli edici sesler bu arabada haliyle yok ses konusuna pek dikkat etmedim ama araba kasislere falan girince hoplama zıplama olayında 0 çok konforlu sürüşü var hissettirmiyo pek alırsanız 2012 alın derim size çünkü 2009 la 2010 arasında fark var 10 lada 11 arasında fark var 12 de bütün farklılıklar bitmiş diye yorumlar aldım bizde 1-2 sene sonra 2012 veya Allah nasip ederse 2013 ünü alırız inşallah alacaksanızda plus olmasına dikkat edin plusların özellikleri arabayı ayrı bi havada tutuyor. 2009 ve 2010 modellerde sinirinizi bozacak özelliklerin olmaması sizi üzebilir o yüzden 11 ve mümkünse 12 iyidir.
cevap için sağol. kullandıkça sıkıntılı bir durum çıkarsa lütfen burada yaz.bu başlığı ilgi ile takip edicem. bütün forumlarda cruze yorumları var ama benim gibi astra g den sonra cruze isteyen biri için yorumların çok değerli. astra dan inip cruze geçmekle aradaki farkı en iyi sen görebilirsin bence.
bu arada yeni aracın hayırlı olsun. allah kaza bela göstermesin.
ve allah bize de nasip etsin :)

Allah razı olsun abi sağolasın tabiki yazarım herşeyi buraya sen yeterki iste kafanı karıştıran bi konu varsa öğrenmek istediğin veya dışarıdan duyum aldığın hepsinde cevap veririm sana merak etme.

Sağolasın burak abim faceden msj attım sana yoksun ne zamandır bi sorun yok demi abi ?

facebook girmiyorum şifre problemi var forumdan giray kardeşim halledecem dedi sagolsun başka sorun yok kardeşim cok sukur

sağol kardeşim eyvallah

Geri