astra g geri vites

astra g lerde kronık sanırım bendede aynı sorun var gerı vıtese takarken herkes bana bakıyo garçlamadan :)) benım kullandıgım yontem mandalı cekın vıtes yuvaya gırerken mandalı bırakın takılı duruyo zaten ondan sonra ıttırın ılerıye doğru o zaman ses yapmıyo.

ark.lar geri vitese takmadan önce 2ye yada bir atın sonra geriye atın ne kadar sert atarsanız atın ses duymassınız.bende de aynı sorun var arabayla durduktan sonra geri vitese atmam gerektiğinde hemen atarsam ses geliyor ama önce 1 e atıp sonra çekip geriye attığım zaman hiç bi sorun yok.deneyin faydalı olduğunu görürsünüz,bana da forumdan bir arkadaşımın yardımıyla öğrenmiştim.

kısacası geri vitese takarken;
1- araç tamamen durması şart zaten.. giderken olmaz.
2- rölanti devri inecek
3- geri vitese takmayı zorlamadan bi dene. olmazsa boşa al debrijaya bas bırak tekrar bas. bi daha dene.... (bu 3 koşulda kesin olur.)
4- son çare de vitesi bire veya ikiye tak sonra geri vitesine tak..
:) :)

kısacası geri vitese takarken;
1- araç tamamen durması şart zaten.. giderken olmaz.
2- rölanti devri inecek
3- geri vitese takmayı zorlamadan bi dene. olmazsa boşa al debrijaya bas bırak tekrar bas. bi daha dene.... (bu 3 koşulda kesin olur.)
4- son çare de vitesi bire veya ikiye tak sonra geri vitesine tak..
:) :)

+1
sorun yok bencede bu opellerde sıkça raslanan bir durum iyice durmalı birkaçseniye beklemeli ondan sonra geriye takmalısınız,ama ben beklemek istemiyorum derseniz önce 2 ye sonra geriye takın bende böyle yapıyorum...

Geri