25 Haz 2008 #31 ceyhunyazar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Evet Ben de söktürmüştüm birkaç hafta önce Muhakkak ki tamamını sökmeye gerek yok ama tampon baglantı noktalarını da ögrenmiş olduk arkadaşın ilk gönderdiği resimlerle
Evet Ben de söktürmüştüm birkaç hafta önce Muhakkak ki tamamını sökmeye gerek yok ama tampon baglantı noktalarını da ögrenmiş olduk arkadaşın ilk gönderdiği resimlerle
31 Tem 2008 #32 Chatin Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ağu 2006 Mesajlar 1,685 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 tam lazım oldu nerde bu konu derken buldum.. tabi burası far sökme olarak geçmiş ben far takma olarak arıyordum neyse süper işime yaradı(yarayacak yani) emek sarfeden bütün arkadaşlara teşekkür etmek istedim sadece..
tam lazım oldu nerde bu konu derken buldum.. tabi burası far sökme olarak geçmiş ben far takma olarak arıyordum neyse süper işime yaradı(yarayacak yani) emek sarfeden bütün arkadaşlara teşekkür etmek istedim sadece..
25 Nis 2015 #33 C coskun516 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Nis 2015 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 bu forumda paylasılan cogu bılgı ve resımler neden gozukmuyor. Burası altın gıbı bı forum ama cogu resım sıkıntılı . Açılmıyor :S
bu forumda paylasılan cogu bılgı ve resımler neden gozukmuyor. Burası altın gıbı bı forum ama cogu resım sıkıntılı . Açılmıyor :S