Astra G far motoru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sertan_c

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam,
http://www.sahibinden.com/far_yukse...16618840WQQpXQQdisplayitem&keyword=far motoru
linkteki far motoru benim araca uyar mı acaba? tigra nınmış.
uymazsa nerden bulurum?
sahibinden de yok.
sıfırını buldum bir sitede teki 140 falanmış sanırım. pahalı geldi bana..
benim sağ farınkinde sorun var, düğmeden ayarlayınca hareket etmiyor,
kaputu açıp elimle far motorunu kastırınca çalışıyor, elektirikçi kömürleri bitmiş, tamir olmaz, değişmesi lazım dedi. doğru mu? bu durumdaki far motorunun tamiri olmaz mı?

bilmeyen??

Bunlar uymaz çünkü uç kısımları ince ben çıkmacıdan 30 tl.ye almıştım hella marka çıkmacılardan bakabilirsiniz

3. günün sonunda bir bilen çıktı şükür...
teşekkür ederim.
hemen gidemem zaten. acil birşey de değil. biraz bekleyeyim bakalım sahibinden e düşerse ordan alırım, olmadı ilerde bi gideriz çıkmacıya...
tamiri konusunda bilginiz var mı? oluyor mu acaba?

Tamiri oluyor Sertan. sorun, içerden düğme üzerinde işlem yaptığında çalışmaması ise tamiri oluyor. ben bu şekilde bir şikayetle servise gittim.yetkili bir serviste değişmesi lazım dediler . tamam değiştirin dedim. yedek parçadan sorduk fiyatı yaklaşık 1 önce 105 tl idi, kabul ettim. ancak ellerinde parçanın olmadığını sipariş vereceklerini söylediler. bende kalsın bekleyemem deyince bir açıp bakalım belki birşeyler yaparız dediler. açıp temizledir. hava tuttular . sprey şeklince bir madde sıktılar sonra taktılar. çalıştı ve hala sorunsuz çok şükür.:)

Geri