Astra G far ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MAVİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Astra G de far ayarını kendimiz yapabiliyormuyuz. Aracımın farlarından birisi fazla aşağıya bakıyorda

2 tane ayar vidası var yıldız tornavida ile yapabilirsin kaputu açtıgında far ın üzerinde plastik var onu oradan çıkararak yapabilirsin o yukarı aşagı oynatır.bide farın köşesinde var oda iç dış yaptırır.

Far yükseklik ayar düğmeleriyle yapılmıyormu?

benim uzunlar cok yukarı gösteriyo icerden ayarlıyom ama olmuyo sorun nerde anlayamadım fardanmı ayarlamak lazım

kurt_35li' Alıntı:
benim uzunlar cok yukarı gösteriyo icerden ayarlıyom ama olmuyo sorun nerde anlayamadım fardanmı ayarlamak lazım
farında bi ayarı war istersen bi ona baktır

ok sagolasın

Ön panelin üzerinde farların hemen üzerinde lastik tapalar var onları çıkarıp yıldız tornavida ile yavaşça yapabilirsin. Çok basit tabi ayar yapmadan önce yükseklik ayarını içeriden en alt kademeye getirmen gerekir. Yanlızca dikkat et sol farın hemen üzerinden boru geçiyor, dikkat et boruyu delme:))

Rot balasçıya yaptırmanı tavsiye ederim.. hem ücretsiz yapıyor....

işi bilene götür bence iyi ayarladım zannedersin ama farların başkalarını rahatsız eder en sevmediğim şeylerden biri arkadaki arabanın uzunlarını yakıp arkamdan gelmesi

far ayarı 5ytl ben yaptırdım xenonları takdırınca rot balanscı yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri