Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
radyatörü değiştirdikten sonra kırmızı antifriz koyarsanız daha iyi olur.Aracı 1 hafta kullandıktan sonra su eksilmesi olacaktır.Üzerini tamamlarsınız.
Kontrol ederim mutlaka alışkanlık oldu zaten radyatör delik gezmekten araca binmeden mutlaka bakıyorum ,ama bir defasında bayagı düşmüştü su kabın 4/1 sevyesine inş bişey olmamıştır,gerçi olsa heralde bi arza verirdi contaya zarar vermiş olsa galiba.
Orijinal taktırmanızı tavsiye ederim.Opellerin bir özelliği yan sanayi pek randıman vermiyor.Bir arkadaş yan sanayi ön teker bilyasını değiştirdi.Yan sanayi 90 tl,orijinal 250 tl.Yan sanayi taktırma ilerde sorun çıkar tekrar taktırmak zorunda kalırsın dedim.Pek inanası gelmedi çok değil 4 ay sonra ses yapmaya başladı.Servise götürdü.Bilya değişecek dedi bu sefer orijinal taktırdı.Boşu boşuna 90 tl para verdi.İşçilik hariç.Behr ya da valeo marka taktırabilirsiniz. http://www.opelgm.com/Opel-Astra-G-Su-Radyatoru-Behr-Klimali-98-,PR-1500.html
Bir mesajınızda aracı satacağınızı söylemiştiniz. Eğer satmayı düşünüyorsanız yan sanayi de taktırabilirsiniz. Ama ben bugüne kadar kendi aracımda far ampülleri de dahil hiç yan sanayi kullanmadım. Karar sizin.
yok yan sanayiden kastım yine gm olupta uygun olanlardı yoksa bende sorun çıkartacak parça kullanmam benden sonra aracı alacak kişide sorun yaşamasın,aracım komple orjinalalan çünkü..
Bende kırmızı antifiriz koyunca problemsiz radyatör kaçırmaya başladı radyötörün orjinali beher marka degiştirmeye gittigimde ustam orjinalden başka takılmaz istersen takarım ama kagıt imzalattırırım demişti .çin malı radyatörler çok ucuz ama patlarsa karışmam demişti ben degiştirmeden arabayı sattım alan sahısa 300tl degiştirmesi için fiyattan düşmüştüm (astra g 1998)
Radyatör değişti beher
silecekleri yeniledim
5lt antifiriz aldım
egzoz (ağar marka ) değişti + (ucuna krom susturucu takıldı)
ön rot kolları değişti
ön tamponu park halinde iken biri vurmuş ve dışa doğru patlamıştı onu yaptırdım,
arka farımın ayakları kırılmış yerinden çıkmıştı onu yaptırdım
arka taraftan 1 ampul değişti.
490 tl
Keşke agar marka takmasaydınız ben aynı araçta agar aldım 2 kere 2sinde de 2 yıl dayandı.. Ya gm yada (astra için ne bilmiyorum ama benim corsanın GM üreticisi bosal) bosal almak lazım. SAcımı daha ince nedir çürüyüp duruyordu her günde kullanılan araçtı.