astra g edition 2001 uygulanabilecekler yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr52ats
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugr52ats

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracima uygun olan bütünaksesuarlari yapmak istiyorum ama el becerim yok yardimci olabilecek arkadaşlar varmiiii

el beceriniz yoksa paranız olması lazım paranız da yoksa en güzeli orjinali diyip fazla kurcalamamak lazım...

slm beyler

Aracima uygun olan bütünaksesuarlari yapmak istiyorum ama el becerim yok yardimci olabilecek arkadaşlar varmiiii

Aracım için açtığım konunun 2. sayfasından itibaren yaptıklarıma bakabilirsiniz.
http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/93146-astra-g-tekirdag.html

Yapılacak çok şey var ama dışarıda yaptırmak pahalıya gelebilir. Ben evin garajında kendim yaptığım için işçilik bedavaya geldi. (Bir kaç kere soğuktan üşütüp hastanelik olmam hariç :D)

Özetlersem:

• Krom cam çıtaları
  • Bagaj kapağı krom alt çıta
  • Krom gösterge halkaları
  • FK, kareli spor Opel logosuz ön panjur + Irmscher logosu
  • Ön sisi olan far anahtarı + Yuvarlak sis farları + bunlarla uyumlu H3 mercekler. İstenirse Xenon da takılır ve asla göz almaz.
  • Arka tarafta LED okuma lambalı el tutamakları
  • Bagaj içi + kapı içleri açma kolları led aydınlatmaları
  • Elektrikli ısıtmalı dikiz aynaları
  • Arka kapılarda tavan lambası yakan switchler
  • Ön vearka kapılara Pioneer hoparlörler + arka pandizota JVC kolonlar + arka kapıya Goldmaster tweeter
  • Krom kapı kilit butonları
  • Şoför tarafında tavanda gözlük kabı
  • Klima düğmeleri altına çekmeceli ve bardak tutuculu kutu
  • Dış kapı kollarını ve kapı çıtalarını boyama + iç kapı açma kollarını krom boyama + kapı içlerini ve koltuklar arasındaki konsolu boyama
  • LED yan ve arka sinyaller + LED geri vites lambası + LED stop lambaları
  • Kameralı park sensörü
  • Çok fonksiyonlu alarm + otomatik 4 cam kaldırma modülü + tavanda hareket algılayıcı sensörler
  • Alarm sensörleri olan ve okuma lambalı 4 ampullü + mikrofonlu tavan lambası
  • Otomatik kararan ayna
  • Far sensörü + follow me özelliği
  • Üzerinde orijinal GM alarm ledi olan 4lü flaşör
  • Işık şiddeti ayarlanabilen elektronik (ısınma yok) Amerikan Park modülü (sinyal verince modülü devredışı bırakan ilaveler)
  • Yan çıtalara aracın donanım modeli olan Club logoları
  • 15" Orijinal Alman MAM W1 jantlar
  • Köpekbalığı sırtı anten. (Çekimi orjinalden daha iyi)
  • Armster kolçak
  • Metalik alüminyum boyalı orta konsol
  • Astra logolu ve orta konsol renginde vites ve el freni körükleri
  • Manuel olan arka camları otomatiğe çevirme. Orijinal butonlar + üniversal cam motorları + kumanda devreleri
  • Krom hava üfleme nozulları
  • Direksiyon simidini vinil boyama. Bununla suni deri katmanı oluşturuluyor. Dökülmeler olan direksiyon tamamen orjinale dönüyor.
  • Ön koltuklar için 5 kademeli, termikli Alman malı koltuk ısıtmalar
  • Pioneer AVH-X7500BT multimedya sistemi. Dokunmatik ekran, DVD, MP3, radyo, bluetooth, IPhone bağlantı, geri görüş kamera bağlantısı ve onlarca özellik.
  • Multimedya ile uyumlu Roadstar RD-Navibox 8 navigasyon modülü. Güçlü anteni ile full özellikli bir cihaz.
  • Orijinal Hella fara Bi-Xenon (uzun-kısa birarada) uygulaması + 6000K Xenon kiti + far içi boyama
  • Gündüz farı (DRL) uygulaması
  • Irmscher Body Kit
  • Krom Astra yazılı kapı eşikleri
Yenilikler devam edecek....

Geri