Astra g direksiyondan gelen gıcırtı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
minübüsümüzün direksiyonuda hidrolikti pamuk gibiydi parmağımla bile dönüyodu buna bir geçtim kolum agrıyo çok akrobatik hareketler yapınca.(minübüsü sattıktan sonra babamın arkadaşı dogan vemrışti ondan biraz alışkınımda direksiyona bi baktıracaz genede)

astranın direksiyonu biraz ağır ama yüksek süratlere çıkınca bu ağırlığın ne kadar faydalı olduğu göz ardı edilemez.ayrıca gaz pedalı ve fren pedalındada sertleşme oluyor yüksek hızlara çıkınca.

arkadaşlar bende Astra Comfort 1.6 HB G kasa 2004 mod. araç var, sizin bahsettiğiniz direksiyon ağırlaşması yok, direksiyon ağırlaşması ancak ve ancak yüksek suratlarda seyir halindeyken olur, oda güvenlik amacıyla...
Siz yinede direksiyon kutusu vebağlantı aksamlarını kontrol ettirin, birde lastiklerin havası çok inikse bu sertleşme olabilir.
Diğer durumlarda direksiyon durduğu yerde bile küçük bebebeğin çevireceği şekilde hafiftir.Bilginize kalın sağlıcakla.......:alkis:

Son düzenleme:
arkadaşlar astranın bilinen en büyük 2 kronik sorunu vardır(auto show 2007 dergisinden)
1.egzoz paslanması
2.direksiyon kutusu.

benim 2000 model astramda iki problemde başıma geldi.

direksiyon kutusunu kontrol ettirmenizde fayda var.

arkadaşlar astranın bilinen en büyük 2 kronik sorunu vardır(auto show 2007 dergisinden)
1.egzoz paslanması
2.direksiyon kutusu.

benim 2000 model astramda iki problemde başıma geldi.

direksiyon kutusunu kontrol ettirmenizde fayda var.

evet abi aynen bikaç hafta öncede egzoz değişti pastan yerinden kopacakmış nerdeyse.
bu direksiyon kutusu problemi ne kadar masraf çıkartır bu arada???

Geri