astra g deki bu soketler ne işe yarıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan farukefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
clıo megan koltukları calıstıgım fabrıkada yapılıyor ethem abının aldıgı pedın aynısı clıo megana koyuyolar fabrıka dısına satiş yokmuş :(
buton ılla astra butonu olcak dıye kaıde yok koltugun gozuken yukseltec kolunun oldugu yere bız kartel kapagı diye gecıyor fabrıkada clıo ıle meganların ısıtma dugmesı bu kapagın ustunde basıt buton uygulaması yapılmış bızım koltuklarada ustunde dugme olabılır

Son düzenleme:
simdi hocalar..
bu TC için sadece buton alsak oluyor mu?
onu bi netleştirelim.. yoksa başka seylerde gerekli mi.??

tc sadece bir butonla olmaz, sensörleri falanda olması gerek çünkü tekerleri ayrı ayrı kontrol ediyor, o boş olan soketlerin ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız 2 kapılı full modelinin resimlerini arattırın ben görmüştüm nette ama şu an araştıracak zamanım yok, göz gezdirmek için girdim foruma.
koltuk ısıtma ve yanlış hatırlamıosam üstü açılan modelde üstünü açan düğme olması gerek yinede bir bakın

yalniz bisim tesisatimiz hazır gibi gözüküyor. o yüzden dedik bir tuşla olur mu diye.

birde söyle birşey var. tekerleklerde zaten sensör var. mesela tüm tekerleklerin hızını tek tek ölçebiliyoruz. opcomla benbakiyorum arada..

aslında servislerin olmaz dediği çoğu şeyin aslında olabildiğini gördük cc bunun için en güzel örnekti.
bu tc sistemine vectra varken sinir olurdum kapalı olduğu halde hızlı kalkmaya çalıştığında kesik kesik kaldırırdı arabayı bence gereksiz :)

arkadaşlar bende lpg düğmesini oraya taktırdım. o esnada sökülünce dikkatimi çekti.
ikinci resimde tam ortada görünen sanırım yeşildi ama renginden emin değilim, yeri tam orta idi, o kablolar ne işe yarar acaba? bende de vardı o kablolar merak ettim şimdi. herhangi bir ekleme yapmayı düşünmüyorum da sadece bilmek istedim.

valla ben arabanın ön konsolunu söktum dünyalar kadar boş soket çıktı abartısız söylüyorum
en kötü şartlarda 10adet boş soket var bir bilsem ne işe yaradıklarını hepsine kondurucam birer tane ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum

Geri