astra g deki bu soketler ne işe yarıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan farukefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cahilligimin kusuruna bakmayın ama tc ne oluyor. netten araştırdım da bunları buldum.

TC - (Turbocharger) Türboşarjer, aşırı doldurucu
TC (Traction Control): ASR ile ayni görevi yapan bir sistem. ABS yardimi ile yeri geldiginde fren uygulayarak çekisin basarisini artiriri. Opel'in ASR sisteminin adıdır.

cahilligimin kusuruna bakmayın ama tc ne oluyor. netten araştırdım da bunları buldum.

TC (Traction Control): ASR ile ayni görevi yapan bir sistem. ABS yardimi ile yeri geldiginde fren uygulayarak çekisin basarisini artiriri. Opel'in ASR sisteminin adıdır.

2. yazdigin dogru. traction control.. patinaj vs ayarliyo. tüm tekerlekleri bagimsiz kontrol felan ediyor.

acaba buna sadece TC butonu taktıgımızda aktif oluyor mu? Cengiz abi bilir sanirim bunu. eger oyleyse bi buton aliriz..

2. yazdigin dogru. traction control.. patinaj vs ayarliyo. tüm tekerlekleri bagimsiz kontrol felan ediyor.

acaba buna sadece TC butonu taktıgımızda aktif oluyor mu? Cengiz abi bilir sanirim bunu. eger oyleyse bi buton aliriz..
oldu farzet drag yaparken patıye dustumu bu sfere sarmıcak kut kut kesıcek patıyı :D:D
bu seferde ısticen anahtarlı bwe lerdekı gıbı acıcan tc yı kapıcan :D

oldu farzet drag yaparken patıye dustumu bu sfere sarmıcak kut kut kesıcek patıyı :D:D
bu seferde ısticen anahtarlı bwe lerdekı gıbı acıcan tc yı kapıcan :D

bu açıdan düsünmedim bak :) bunu degerlendiricem :D

butonla çözülecek iş gibi görünmüyor. eger öyle olsaydı bi buton koyarlardı bence :9 bi buton ne kadar olabilirki taş çatlasın 20 lira. bence buton dışında ek ilaveler de lazım

butonla çözülecek iş gibi görünmüyor. eger öyle olsaydı bi buton koyarlardı bence :9 bi buton ne kadar olabilirki taş çatlasın 20 lira. bence buton dışında ek ilaveler de lazım

birde programlama olur..
ayrica bazi modellerde CC tesisati hazır sadece kol takıp programlamak gerekiyor. ama o kolu takmiyorlar. yani olmicak bişey degil.

ve ethem abi koltuk isitma yapti geçen haftalarda. yetkili servis 2 tane butona çok saçma bir ücret istemişti. su anda hatirlamiyorum. fakat adamı deliye çeviren bir ücretti.

o yüzden olmicak bisey degil.

torpido için buzdolabı tesisatı sanırım

Olaya o şekilde bakmamak lazım onlar ufak bir plastik düğmenin maliyetinde değilde tamamen pazarlama taktiği olarak bakıyor olabilirler olaya. Bir üst donanıma koyup yada opsiyonel olarak verip daha fazla para kazanma amacındalar.

Olaya o şekilde bakmamak lazım onlar ufak bir plastik düğmenin maliyetinde değilde tamamen pazarlama taktiği olarak bakıyor olabilirler olaya. Bir üst donanıma koyup yada opsiyonel olarak verip daha fazla para kazanma amacındalar.

aynen oyle. katiliyorum

evet haklıymıssın ahmet, sitede biraz arastırdım da sitede bir arkadas taktırmıs, butonların fiyatı dediğin gibi dudak uçurtacak derecede oldugu için cıkma almıs. bizde çıkma temiz bi buton bulabilsek ısıtma pedini alıp monte ederdik. montajı o kadar zor değilmiş

Geri