- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ay kadar önce 2000 model astra g aracıma atiker marka sıralı tüp taktırdım .ufak tefek bazı arızalardan sonra aracın performansında düşme olmadığı için iyi bir karar verdiğimi düşünüyordum.ancak soğuk havaların başlaması ile birlikte aracım tüpe geçtikten sonra teklemeye ve vitesi boşa aldığında stop etmeye başladı.ayrıca araç 5000 devrin üstüne çıkınca boşa aldığında yine stop ediyordu.servise götürdüm .aracın tüpe ait olan parçalarından değişmeyen kalmadı herhalde.her parça değişiminden sonra ustayla beraber uzun yolda bilgisayara bağlı olarak test ettik ancak düzelme olmadı.en son konya atikeri arayarak onlara sordular.sonuşta vitesi boşa aldığında ısı kaybı olduğunu ve termostatın değişmesi ile sorunun çözülebileceğini söylediler. bu şekilde sorun yaşayıp da çözmeyi başarbilen arkadaşlar bi yardım edebilirse çok sevinirim
öncelikle geçmiş olsun aynı sorun hatta fazlası bendede var bende atiker taktırdım banada egr valfi sorunu teşhisi koydular artık çıldırmak üzereyim aracım corsa b nerden bulaştım diyorum şu lpg ye benzinde kullanıyorum ve aracım hala teklemeye devam ediyo lpg ye geçtiğimdede durunca veya boşa atınca stopediyo zaten duyduğuma göre lpg opele gelmezmiş en iyi japonlara uyum sağlıyomuş ve bu sorunlarımızın çözülüceğinede inanmıyorum kar yapalım derken zarar ettik ama bizi bu durumlara sokanlar utansın benizne hergün zam yapa yapa insanlar tertemiz arabalarını ne hale getiriyo yazık gerçekten yazık bizler bunu haketmiyoruz