Astra g cilerden yardim bekliyorum

yakıtta önemli benim için dostum, ama aklımda da kaldı bertone :)

sonra 1.6 astramı mumla aramayayım :))))

Bertone kaç model ?

yaş 35 dostum :) ama içimiz genç. yakıtları konusunda fikrin nedir? yani benim astra lpg li karışık 16 kuruş/km yakıyor.
ilerde ah kafam ah der miyim? :)

niye illa opel başka araba mı yok bu ikisi dışında bence çok var alınabilcek:D ama illa alıcam dersen bertone

1,6 cok ararsın kardeşim neyalan söylıyım ama keyfı bı başka bertonenın

Bertone kaç model ?
arkadaşım bertone 2001 model ve km 93000 de hemde siyah :)), benim araç 201.000 de lpgli setli, kafa kafaya takas yani

niye illa opel başka araba mı yok bu ikisi dışında bence çok var alınabilcek:D ama illa alıcam dersen bertone
yani tabi var ama, opel bir yakın sıcak geliyor bana, birde memnunum, macerada aramak istemiyorum doğrusu,

mantıgına yatıyorsa bertone bence :D

doğrusu burak, kafama yatmaya başladı ama birde kullanandan yakıtını öğrensem içim rahat edecek, parça konusuna pek takılmıyorum , neticede aynı g kasa araba benimkide, sorun yok parçada biliyosun sendekide g kasa sanırım

doğrusu burak, kafama yatmaya başladı ama birde kullanandan yakıtını öğrensem içim rahat edecek, parça konusuna pek takılmıyorum , neticede aynı g kasa araba benimkide, sorun yok parçada biliyosun sendekide g kasa sanırım
aynen ya benımkıde g kasa parca olarak fıyatlar aynı yakıt farklı olabılır tabı sormak lazım bertonecılere

Geri