Astra G çakmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen güven arabanı teslım et hem hor kullansın hemde çakmağı yürütsün...:( şavaş beyede davranısından dolayı bravo...

3 kuruşluk çakmağa tenezzül eden adamdan başka ne beklersin aman kardeşim uzak dur. bak savaş beye hiçbir menfaati olmadan sana talep ediyor. işte dost böyle seçilir.

dikkat et abi akü filan yerindemi stepne duruyomu

ne insanlar var yahu... yazık yani. hele arabayı tanımadığım samimi olmadığım kişlere kolay kolay vermem, iyi bi huy mu kötü mü bilmiyorum ama.

bu arada bu örnek davranışı takdir ettim gerçekten yardımlaşma hat safhada :)

Savaş Bey'e (İLEMİ) gönderdiği çakmak için çok teşekkür ediyorum. Rahatsızlık bile duymadan çakmağı alabilen insanların yanında, Savaş Bey gibi yardımsever insanların da dünyada olması çok sevindirici.

öncelikle Savaş Beyi Tebrik ederim.Sizede benzin deponuzu,lpg tankınızı,paspaslarınızı vs.kontrol etmenizi öneririm :kop::kop:

çakma uymuyo bizim de bozulmuştu sigorta attırıyo cakması orjinal lazım diye biliorum..

Yok gözümün önünden ayrılmadı onlar gidecek kadar, dönüşte babama olayı anlatınca yine de kontrol etti stepneyi falan. LPG kullanmıyorum zaten çok şükür...

sevgili arkadaşım. bende 1 adet yedek var. babamın pert olan aracından almıştım. bi işimee yaramıyor. istersen sana göndereyim. 0542 652 45 43. üstelik ankaradaymışsın. dikmene yakınsan dikmende oturuyorum.

Kardeşim, seni tebrik ederim. Helal olsun.

Geri