Astra G çakmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat5

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Astra G aracım ile köy ziyaretim sırasında biri aracımdan orijinal çakmağı yürütmüş. Yürüten kişinin de Vectra A'sı var. Yetkili servislere sorduk. Hepsi 98 TL, ama şu anda elimizde yok diyor. Çıkma olarak bulunabilir mi acaba? Aslında yürüten kişinin aracına aynı şekilde binip geri almak istiyorum ama düşman olmak da istemiyorum. Neden yürüttü, kendi çakmağı mı yoktu? Benim çakmak onunkine olur mu? Onu da bilmiyorum. Çakmak ve küllük kullanan insan değiliz. Sadece görünüm bozulmasın.

Son düzenleme:
Merhabalar. Astra G aracım ile köy ziyaretim sırasında biri aracımdan orijinal çakmağı yürütmüş. Yürüten kişinin de Vectra A'sı var. Yetkili servislere sorduk. Hepsi 98 TL, ama şu anda elimizde yok diyor. Çıkma olarak bulunabilir mi acaba? Aslında yürüten kişinin aracına aynı şekilde binip geri almak istiyorum ama düşman olmak da istemiyorum. Neden yürüttü, kendi çakmağı mı yoktu? Onu da bilmiyorum.
emınmısın yuruttgune yenisi cok para sen en ıyısı yurut kendınınkını :D:D

Köydeki eve misafir gelen birisiydi. Kendisinde Vectra 2.0 GLS vardı. Benimkini görünce kullanmak istedi. Yanına oturdum. Kendimin bile kullanmaya kıyamadığım kadar sert kullandı, sesimi çıkarmadım. O aracı sürerken özellikle gördüm, çakmak duruyordu. İnerken ondan önce indim. İner inmez evden çoluk-çocuğu çağırdı ve gittiler. Daha düzgün bir yere almak için benimkine bindiğimde çakmağın olmadığını gördüm.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşım. bende 1 adet yedek var. babamın pert olan aracından almıştım. bi işimee yaramıyor. istersen sana göndereyim. 0542 652 45 43. üstelik ankaradaymışsın. dikmene yakınsan dikmende oturuyorum.

sevgili arkadaşım. bende 1 adet yedek var. babamın pert olan aracından almıştım. bi işimee yaramıyor. istersen sana göndereyim. 0542 652 45 43. üstelik ankaradaymışsın. dikmene yakınsan dikmende oturuyorum.
olay budur opel kardeşlıgı :D

:good::good::good::good::good::good::good:

:alkis::alkis::alkis:

tebrikler örnek davranış

:eek:

bravo ...
murat bey ben senin yerinde olsam o adamı artık eve almam çakmağı alan allah korusun halı tv buzdolabı sırtlanır gider

Geri