astra g beyin yardım lütfen

alfaman52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim 1998 opel astra g arabam var 2 gün önce arabamın akusü bitmişti 1 gün beklettim 2 ci gün yeni aku alıp taktım sonra marşa bastıgımda araba ateşliyor ama emisyonlara eletrik gemiyor elektrik gelmeyincede mototra benzin vermiyor sigortalara baktım hepsi saglam emisyona giren benzin borusunu soktum marşa bastım oraya kadar benzin geliyor ama başlara dagıtmıyor beyin yanmış veya arızalı diyorlar siz bu konuda ne diyorsunuz ? ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bilmedigimiz bir parçası veya sigortası olabilirmi ????

enjektördenmi bahsediyorsunuz emisyon derken?
enjektör şaselerini kontrol edin,pompanın rölesine bakın,
ateşleme olduğu zaman beynin yanma ihtimali çok düşük

mesajınızın silinmemesi için öncelikle kendinizi ÜYE ARŞİVİ'nde forum kurallarına uygun bir biçimde tanıtmanız gerekiyor..

birde, imza alanınıza AD-SOYAD yazmanız gerekiyor..

arkadaşlar benim 1998 opel astra g arabam var 2 gün önce arabamın akusü bitmişti 1 gün beklettim 2 ci gün yeni aku alıp taktım sonra marşa bastıgımda araba ateşliyor ama emisyonlara eletrik gemiyor elektrik gelmeyincede mototra benzin vermiyor sigortalara baktım hepsi saglam emisyona giren benzin borusunu soktum marşa bastım oraya kadar benzin geliyor ama başlara dagıtmıyor beyin yanmış veya arızalı diyorlar siz bu konuda ne diyorsunuz ? ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bilmedigimiz bir parçası veya sigortası olabilirmi ????
üye arşivinde kendini tanıtmanız gerekiyor aksi halde konu kilitlenecektir

Arkadaşlar özür diliyorum ama inanin neyi kastettiginizi anlamadim uye arsivinden kendimi nasil tanitmam gerekiyor eger daha açik yazarsaniz düzenlerim

Geri