Astra G aracim yolda giderken bogulma yapiyor

onurrkeskin

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhaba arkadaslar aracim 1.viteste kalkis yaptiktan sonra 2500-4000devir arasinda bogulma yapiyor 2.viteste 1.vitese nazaran biraz daha az yapiyo, sonrasinda sikinti yok gazda da benzinde de sikinti ayni sorun ne olabilir acaba?

Son düzenleme:
Çiğ benzin kokusu geliyormu eğer geliyor sorun ateşlemeden olabilir.

[/COLOR]
Çiğ benzin kokusu geliyormu eğer geliyor sorun ateşlemeden olabilir.

Cig gaz kokusu geliyor evet birde kalkislarda cok zayif heleki yokuslarda :/ cok gec topluyor kalkistada giderkende :/

beyine programı yeniden yüklettir yada yeni bir sürümü varmış onu yüklettir. ben bu sayede soruna sonuç bulmuştum ve halen sıkıntı yok

Arkadaslar merhaba aracimin sorununu bulduk sonunda triger kayisi yeni degismisti degismesine ama sente ayari yapilmadan degismis yapan tamirci 3dis atlatmis ve problem o yuzdenmis baska yerde baktirdim bu soruna ve hemen buldular sorunu arac simdi cok seri gercekten arabami daha cok sevmeye basladim diyebilirim :)

beyine programı yeniden yüklettir yada yeni bir sürümü varmış onu yüklettir. ben bu sayede soruna sonuç bulmuştum ve halen sıkıntı yok

1998 alt yapısıyla üretilen aracın yazılımla düzeleceği ihtimali çok zayıftı...

1998 alt yapısıyla üretilen aracın yazılımla düzeleceği ihtimali çok zayıftı...

beyin yazılımının düzeltilmesiyle aracın yılı arasında bir bağlantı yoktur.
ikinci konu ise o araç için bir güncelleme çıkmadı zaten,anca voltaj sebepli hafıza bozulmalarından dolayı yazılım yenilenir.iyi bir serviste arıza tespiti yaptırın.ama kolay kolay yazılım bozulacağını sanmam.

Geri