Astra G araç Çalışmıyor Lütfen Yardımm (ACİLL)

fatih7171

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G 2001 aracım çalışmıyor beyin arızalı dediler beyine baktırdık hiç bir problem yok kaçgündür uğraşıyoruz araç çalışmıyor enjektörleri bujileri, benzin pompasını değiştirdik yine çalışmıyr marşa basa basa ısıttığımızda motoru gaza geçiyor araç ve o zaman çalışıyor tam o sırada gaz bitti ve yine stop etti benzinle araç çalışmıyor yani gaz aldım yine aynı çalıştıramadık.. lütfen acil yardım edin kimse sorunu çözemedii...:(

depodaki benzin miktarı yeterli mi, belki pompa benzini çekemiyordur. yıllar önce başıma gelmişti. eski vectramda benzin pompası olarak daha önceden astra pompası takmışlar (usta böyle demişti) malesef bu sorunu yaşamıştım. benzin azalınca pompa görevini yapamıyor ve arac çalışmıyordu.

benzer bir durum golf 4 ü olan bir arkadaşımın başına gelmişti. servis değiştirmedik yer bırakmadı ama çözemedi. yine yolda kaldığında tesadüfen ustanın biri çözmüş sorunu. enjektör memesi mi benzin memesi mi ne oksitlenmiş. buna benzer birşey söylemişti. tam da hatırlayamadım. ama ortada bir meme var onu hatırlıyorum :).

gaz benzin ayırıcı parça arızalı olabilir

bir de benzinde çalışmayan aracı acil durumlarda kontağı açtıktan sonra lpg göstergesindeki düğmeye basılı tutarak direk lpg de çalıştırabilirsiniz. bilginiz olsun.

benzin yarıdan fazla ve benim LPG o şekilde denedik çalışmıyor LPG zaten çok bilindik bir markayada benzemiyor aldığımda vardı üzerinde yorumlarınız için sağolun sorunu çözemezsek Tek yardımcı olabilecek servis ama işte servisin tuzlu fiyatı meşhur

beni cepten ara gündüz 0542 516 74 01

tamam ustam

Netice ?

bence krank devir sensörü arızalı arkadaşımın başına gelmişti

Geri