astra g ama hangisinde ne var?

elegance
6 hava yastğı
elektronik klima
Türkçe yol bilgisayar
karartmalı iç dikiz aynası
yağmur sensörü

2001 elegance

abs 4 hava yastığı analog klima 4^lu cd changer ( pek kullanıslı olmasada :D ) arka koltuk başlıkları baskada birşey yok...:D

Arkadşlar arkadaşımız enjoylarda 2 hava yastığı var demiş ben dört biliyordum konu hakkında bilgisi olan başka arkadaş var mı bilgilendirirse sevinirim benim arabamda enjoy koltukların yanında var diye biliyorum ama orada da bir ibare yok
2 hava yastığı var koltuklarda yok, daha dün döşemeleri söktüm olsa koltuğun içinden çıkardı ;)
bu arada koltuk kafalıkları ses yapanlar çözümünü buldum ama baya zahmetli 2 hafta kadar deneyeyim püf noktasını ona göre anlatırım isteyen olursa

edition 2000 modelinde ek olrak spor koltuklar var. bunuda belirteyim :)

ama 2004 elegance çok çekici geldi bana. 2001den sogudum valla. çünkü onda büyük ihtimal CC tesisati hazır geliyor. bizler gibi ugrastirmiyor..

2000 editionda yan hava yastıkları da var

2000 edition. 2001 model sw. abs, 4 airbag, klima, elektrikli sunroof, 4 cam otomatik, aynalar ısıtmalı ve elektrikli, alaşımlı jant, nikelajlı iç kapı kolları, spor (bel ve baldır destekli) koltuklar, otomatik cam kaldırma modülü, çift kilit. 4 lü cd changer aklıma gelenler bunlar..

Bende astra g 2004 1.6 16v ecotec Nb sedan var
2 hava yastıgı (koltuk dosemelerınde hava yastıgı yerlerı mevcut ama bos:) )
Çift kılıtleme(ıcerden daı kapılar acılmıyor ne yaparsan yap )
Krom kapı acma kolları ıcerden
İcerden ayarlana bılır far ayarı
Çift arka sıs lambaları
Aynalar ısıtmalı
Manuel kılıma
Ayarlana bılır dıreksıyon yukarı asagı + spor
Yukseklık ayarlı surucu koltugu
sis lambalari
4 cam otomatık ve şıkısmaya karsı duvarlı otomatık ınıyor

ve dıger astralarda olupta bunda olmayanlar

Kaput ızalosyanu
Karter koruması
Arka kapılar acıldımı tavan lambasının duvları yok yerlerı mevcut kabloları var ama yok tanesı 8 lıra
arka kapının ustunde hıc tavan aydınlatması
ufak tefek boyle yanı

Geri