astra g ama hangisinde ne var?

bornovalım

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Astra g kullanan çok vardır biliyorum. Ama bunların da çeşitli grupları var. Bildiklerimi yazıyorum. Olan arkadaşlar arabalarının özelliklerini karşısına yazarsa sevinirim. mesela abs, hava yastığı varsa kaç tane camların hepsi otomatik mi ebs, ebd, klima varsa dijital mi ve bilimum özellikler.
gl:............
gls:,..............
comfort:..............
cd................
elegance:................
essentia:.....................
enjoj:............................
sedece g kaslar lütfen.

CD modelim var;

4 cam otomatiği,abs,4 hava hastığı,klima bilmediğim başka ne var bilmiyorum :)

- Astra G kasalarda Essentia ve GLS donanım seviyesi yoktur.
- Astra G kasanın en dolu versiyonu 2003-2004 yıllarında üretilen Elegance modelleridir. 2003 Model Elegance'larda Krom çerçeveli göstergeler,Dijital Otomatik klima,kararan iç dikiz aynası,4lü CD changer,4 airbag ve yağmur sensörü vardır.2004 modellerde ise bunlara ek olarak 8 Hava yastığı vardır.
-2000 ve 2001de ise özel üretim edition modelleri vardır.En önemli özelliği sunroof'un standart olması.
-Diğer tüm donanım versiyonlarında Manuel Klima,Sürücü ,yolcu airbag, 4cam otomatik, Alaşım jantlar standarttır.
-Sadece GL ve Comfort modellerinde alaşım jant bulunmaz.
-ABS fren tüm modellerde standarttır.Sadece 2000 öncesi GL'lerde opsiyoneldir.

Bunlar benim bildiklerim.Eksikler varsa arkadaşlar ekleyin.

Son düzenleme:
bizde de 2000 model Astra G Hb vardı ama modeli bilmiyorum

2 hava yastığı - abs - 4 cam otomatik - manuel klima vardı. jantlar kapaktı.

Son düzenleme:
enjoy
abs, klima, 2 hava yastığı, 4 cam otomatik, 15" spor jantlar, karartmalı far ve stoplar, türkçe yol bilgisayarı,direksiyondan kumandalı cd çalar, spor deri direksiyon ve vites topuzu, aliminyum halkalı spor göstergeler, iç kapı kolları krom nikelajlı, elektrik ayarlı aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, gövde rengi kapı kolları ve aynalar, aklıma bu kadar geldi ama daha vardır motor kodu gaz pedalı çeşidi de bazılarından farklı

aslında bunu açmamın sebebi arabayı değiştirmek istememdir. en az iki hava yastığı klima(manuel ) ve 4 cam otomatik olmalı, birde kaporta her yeri orjinal olmalı parama gelince 15-16.5 arası? modelde 1999 ve üstü

- Astra G kasanın en dolu versiyonu 2003-2004 yıllarında üretilen Elegance modelleridir. 2003 Model Elegance'larda Krom çerçeveli göstergeler,Dijital Otomatik klima,kararan iç dikiz aynası,4lü CD changer,4 airbag ve yağmur sensörü vardır.2004 modellerde ise bunlara ek olarak 8 Hava yastığı vardır.

2004 bi Elegance almak lazım :D

CD Donanımında;
Gövde Rengi Elektrikli Aynalar, Yol Bilgisayarı, ABS, Manuel Klima, 4 Cam Otomatik, 4 Hava Yastığı, Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi..

-2000 ve 2001de ise özel üretim edition modelleri vardır.En önemli özelliği sunroof'un standart olması.
-Diğer tüm donanım versiyonlarında Manuel Klima,Sürücü ,yolcu airbag, 4cam otomatik, Alaşım jantlar standarttır.
-Sadece GL ve Comfort modellerinde alaşım jant bulunmaz.
-ABS fren tüm modellerde standarttır.Sadece 2000 öncesi GL'lerde opsiyoneldir.

Bunlar benim bildiklerim.Eksikler varsa arkadaşlar ekleyin.

Bana diyecek birşey kalmamış kesinlikle katılıyorum.

2004 opel astra classıc 1.6 nb comfort var. deri direksiyon simidi ve vites topuzu - abs - kapak jant - sis farı - direksiyondan kumandalı kaset çalar- manuel klima - yolcu ve sürücü hava yastığı - nikelajlı kapı açma kolları- şimdilik bu kadar geldi aklıma..

Astra G CD

1.6 benzinli ecotec 16 v motor 100 bg
Kadife Döşeme
Yolbilgisayarı
sürücü hava yastığı
ön yolcu hava yastığı
sürücü ön yolcu yan hava yastığı
abs fren
analog klima
fonksiyonel direksiyon
elektro hidrolik direksiyon
radyokasetçalar
arka koltuklarda kafalık
far yükseklik ayarı
dört cam otomatik
immobilzer
çift kilitleme sistemi

Bu arada gururla söyleyeyim "otomatik vites"

bu arada bildiğim kadarıyla almanya üretimidir.

Son düzenleme:
Geri