Astra G, akü tavsiyesi ?

mecachrome

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 Astra G lpg' li aracım için akü tavsiyeniz nedir ? Hangi marka ve kaçlık bir akü olmalı ?

Teşekkür

mükemmel bir akü

75.jpg

Kaçlık almak lazım ? 60 ya da 72 ma ?

varta yada GM tavsiye ederim ben 10 sene üzerindeki GM orjinal bakımsız 72A' lık aküyü kullandım en ufak bir sorun olmadı ama artık 10 sene oldu diye geçen sene değiştirdim yine aynı GM72A serviste değiştirdim kampanyalı olarak ama sizin araç benzinli ise 60A olabilirbelki üzerindeki

Aracın aküsü orjinal GM marka. Sanırım Lpg li olduğu için klima açıkken örneğin kırmızı ışıklarda durduğumda ayağım debriyajda olsa dahi araç stop ediyor. Bu durumu lpg taktırdıktan sonra yapmaya başladı. Orjinal aküden daha fazla akım veren bir akü tercih etmem gerekiyor sanırım.

akü olarak ben olsam varta tercih ederdim...3 yıl da garantisi var...bildiğim kadar...

Aracın aküsü orjinal GM marka. Sanırım Lpg li olduğu için klima açıkken örneğin kırmızı ışıklarda durduğumda ayağım debriyajda olsa dahi araç stop ediyor. Bu durumu lpg taktırdıktan sonra yapmaya başladı. Orjinal aküden daha fazla akım veren bir akü tercih etmem gerekiyor sanırım.

bahsettiğiniz sorun akü ile alakalı değil.

2 Senedir İnci 72A Aküm var sorun çıkartmadı,ondan hemen önce 6 7 Aylık GM Akü vardı kışın aracı iki bina arasında bırakmıştım kar yağınca sabaha çalışmadı araç,birkaç gün sonrasında ise aküyü değişmeye gittim ve akünün oturduğu kabı oksit gibi bişeyler dökülmüştü aküden,İnci iyidir.

Sorun ne olabilir ?

benzinde aynı sorunu yapıyormu deneyin öncellikle
sorun genellikle bu sebeplerdendir
boğaz kelebeği temizliği
egr valfi
ateşleme sorunu bobin veya bujiler
lpg ayarı da sorunlu olabilir

Geri