öncelikle herkese iyi forumlar benim içimi için için yiyen bir düşünce var, araç 1,4 ve lpg li jant takarsam performans düşmesi olur mu ? ben şuan sahip olduğumuz jantlardan çok ama çok sıkıldım üzerindeki jantlar marka olarak kaliteli BBS ama hoşuma gitmiyor ki zaten ben alamadım , aracı satın aldığımızda üzerinde geldi neyse işin özü şu lastiklerin değişme zamanı geldi 17 yada 16 hafif bi jant almak istiyorum fakat ayda bir kere en az köye Tekirdağ'a gidiyoruz arabayı tavana kadar doldurup geliyoruz o yüzden jantın sürtmemesi lazım kafamdaki soru işaretinin nedeni de bu 17 yada 16 taksam sürter mi yaşadığımız yer istanbul olmasına rağmen yolları kaliteli değil yer yer çukurlar var o yüzden yanağı da çok fazla düşürmek istemiyorum eğer lastiğe yada arabaya bir zarar gelirse babam o jantı lastikleriyle birlikte yedirir bana
beni bu buhrandan kurtarmanızı istiyorum bide beğendiğiniz jantların resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim
NOT: araca jant dışında coilover yay kısa amortisör vs yaysız kütle modifiyesi yapılmayacaktır yorumları ve tavsiyeleri ona göre yaparsanız sevinirim

NOT: araca jant dışında coilover yay kısa amortisör vs yaysız kütle modifiyesi yapılmayacaktır yorumları ve tavsiyeleri ona göre yaparsanız sevinirim

Son düzenleme: