astra f yakıt ve vites sorunu

HeartOfSilence

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım astra f 98 model.km de 22 ykr un altına inememem normalmi.gayet sakin kullanıyorum hiç motoru kasmadan 22 ykr un altına inemedim.bastıımda zaten uçuyo 28-30 ykr yakıyo sizce normalmi.motor modifikasyonu yok bu arada.araç 112000 km de.

ikinci sorum... 1. ve 2. viteslere geçişte sorun oluyo bazen geçmio.opan a götürdüğümde usta "yağladım abi yağı bitmişte şimdi tamamdır" dedi. ama servisten çıktım 2 ye atarken yine aynı sorun oldu?sizce sorunun kaynağı ne?

şimdiden teşekkürler...

bu rakamlar benzin ise gayet normal bende 93 f 16i var lpg de 180 ykr yakıyor buna göre benzin gayet normaldir.

Bence yakıt çok ii ben o kadara bile dusemiyorum acıkcası :) 2.0 motor araba ztn 22 nin altınada dusemessin ...vites sorunuda bende 1.vites e takarken bazen yapıyor ama cok sert bı sekılde deıl tabi hafif bi sertlik yapıyo bende zorlamamak adına bosa alım bi daha 1 e geciyorum sorun cozuluyor..Ustama sordum onemli bisey deil dedi zmnla yapar 97 model araba sonucta dedi...

işin ters yanı gsi deil 1.6 :o

astra f diyince nedense aklım hep gsi kactıgı ıcın atladım hehehe:D
walla 1.6 da bilmiyorum abi acıkcası ama gsi da mukemel bi rakam 22krs :)

haluk' Alıntı:
kardeş bu yazdıkların ş.içi ise öp başına koy benimki ş.içi 0,27 ykr ş.dışı 0,16 ykr yakıyor ben ne yapayım o zaman tabiki en kısa zamanda tüpe geçiş

abi senin araban vectra ama kasa buyuk arac asılıyo benzine napsın daha...benim fikrim tabi.:good:

Bende 95 GSI var 150 HP kilometrede ortalama 0,112 Litre yakıyor.

arkadaşım senin ki yine iyi sayılır ben 1.4 le 300 yakıyorum araba 100 km boşta gitsin yine 250 den aşşağı yakmıyo
düşün yani 1.4 az yakıyo diyen astra f daha görmedim ben

Arkadaşlar şu yakıt tüketim değerlerini kilometre/litre cinsinden yazsak daha verimli olur diye düşünüyorum.

asTRa' Alıntı:
Arkadaşlar şu yakıt tüketim değerlerini kilometre/litre cinsinden yazsak daha verimli olur diye düşünüyorum.
+1 benzin den benzine bile fiyat farkı warken ;)

Geri