astra f triger kayisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piyanist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

piyanist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar 01.11.1997 model astra.motor x16szr yani 1.6 75 ps motor arabam var.arabam su an 112 binde.ilk triger kayisi 45 binde degismis.nezaman degismasi gerekiyor.her 60 bindemi yoksa bu modelde 120 bin diye duydum dogrumu acaba.

her 60 bin yada 4 yıl ama opel herhalde 2 yıla düşürmüş bu süreyi birde benim aracım 40 binde olduğu için yaklaşık 8 yıl değişmedim :) ama yinede size kalmış

arkadaslar 120 bin diye kimse duymadimi yaaa

Genelde 60bin 120bin söylemi her zaman konusulur tartısılır halk arasında toz toprak ve nem gibi kayışı etkileyen faktörleri gözönüne alarak 100bindede değiştirenler var kopma halinde olusabilecek zararı dusunmektense degisip işi sağlama almak lazım mesala ford un kitapçığında 120binde değişmesi gerekiyor yazar ve bir benzeri örnek audidede kayış 120binkm garanatilidir, triger değiştirirkende çok sağlam bildiğin bir ustaya değiştirttir eğer senteyi ayarlamayap marker e dikkat edilmezse supaplarda ciddi problemlere yol acabilir birde yan sanayi alma orjinal olmasada orjinale yakın bir secim yapmaya dikkat et

ben her 45 bin die biliyorum tavsiye edileni yani. 45 binden sonrası tehlikeli demisti usta

Evet bencede değiştirmelisin..Sonra cok baş agrıtır,şakaya gelmez yanii...120 bin de bana cok fazla geldi Türkiye şartlarında....

Kopsada birsey olmaz. Ancak yolda kalirsin :)

Motorun X16SZR oldugu icion o yönden sanslisin. Degistirme 120000 KM veya hatilrliyorsam 8 Sene olmasi gerekir.Ama isi Garantiye almak ve yolda kalmak istiyorsan erken degistir.
Benim önce Omega B X20 XEV vardi. Triger Setini 50.000 bir degistiriyordum.Aslinda 60.000 de ben isimi Garantiye aliyordum her ihtimale karsi.

X16 XEL 60.000 ve 4 Sene aynen X20XEV gibi. Bunlarda koparsa sana Masraf cikar söyleyim

arkadaslar hepinize tek tek tesekur ediyorum.verdiginiz bilgiden dolayi

Geri