Astra f Sfi & Astra H 1,6 t 180hp sizce hangisi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra f sfi mi yoksa & Astra h 1,6 t 180 hp mi ...

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opel Astra GTC 1.6 Turbo
PS/kW: 179/132, 2000dd/230nm 6-ileri 0-100 km/h in 8.2s.,205/55 R 16, 223 km/h bunlarda teknik veriler arkadaşlar buna göre devam :D

Yaw sfi cıyım da, teknolojiye yenik düştüm ben de :)

k.cı kırık turbo dizel bir araba bile gsı ı takip edebiliyor artık...
Aradan bi 16 17 sene geçtikten sonra Hele Şükür Becere bildiler ama Topspeed işini hala çözemediler deniz bu yollar hep 210 220 gitmez :)
o zamanda hacimleri eşitlemek gerek :D
Zaten Astra GSİ yi C20LET yaptıın zaman İstersen Astra h 2.5 da olsa Yüzüne bakmazsın Merak etme :)

aynen samet astra let yaptıktan sonra istersen evo gelsin fark etmez biz burada orjinal aracları karşılaştırıyoruz ...

Fanatiklik deildir benimkisi ama Bi Ciğerli bi GSİ den Sonra anca kesse kesse İmpreza Keser oda bizi aşar o yüzden 1.3 CDTİ power diyorum Bu Konudada 2.0 156 hp 196n/m tork'lu SFİ GSİ diyorum. :D

Fanatiklik deildir benimkisi ama Bi Ciğerli bi GSİ den Sonra anca kesse kesse İmpreza Keser oda bizi aşar o yüzden 1.3 CDTİ power diyorum Bu Konudada 2.0 156 hp 196n/m tork'lu SFİ GSİ diyorum. :D

işte bende bunu diyorum sfi bi aşktır bana görede :alkis: :good:

Gsi' ile ilgili söylencek çok şey var da neyse :)

buyur denizim icinde kalmasın ne geciyorsa söyle yani ... :D

O Turbo olsaydı,bunun hacmi bilmem kaç cc olsaydı muhabbetler uzayıp gider.Sonuda gelmez :D Varsa H turbo denerim ;)

Tam istediğiniz mesaj :D

O Turbo olsaydı,bunun hacmi bilmem kaç cc olsaydı muhabbetler uzayıp gider.Sonuda gelmez :D Varsa H turbo denerim ;)

Heh şöyle..

Eğer SVU vs H turbo dersek tabi ki gsi :)

Hheheeh

fena olmaz hani bi tanıdıkta varsa bi deneyin görelim cünkü ucunda iyi bişey var aet gbi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri