Astra f Sfi & Astra H 1,6 t 180hp sizce hangisi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra f sfi mi yoksa & Astra h 1,6 t 180 hp mi ...

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef her forumda ve her karşılaştırmada olduğu gibi.. 1.6 gtc varsa deneyelim konu kapansın diycem ama bu seferde deneme sonrası bahaneler 10 sayfa devam ediyor :D:D

abim beni biliyorsun böle konu kolay kolay acmam şöle bi durum var orta idda büyük ben sana bi ara anlatim olur mu ... :D

erdinc bey siz bana sizin sfiler 300 hp demişsiniz ben size ufak bi tüyo verdim sadece gt42 gerek yok tabi ki siz bi normal sfiyi gecin bakalım gecebilirseniz bakın yavuz abimiz emre kardeşimiz hazır kıta bekliyor ...

herkese benden 20 boy avans xeroxa avans yok :D

erdinc bey siz bana sizin sfiler 300 hp demişsiniz ben size ufak bi tüyo verdim sadece gt42 gerek yok tabi ki siz bi normal sfiyi gecin bakalım gecebilirseniz bakın yavuz abimiz emre kardeşimiz hazır kıta bekliyor ...

biz de her zaman hazırız gsi la denemeye sıkıntı yok, istanbula gelince buraya yazarım, sizin de ankaraya yolunuz düsürse ne zmn isterseniz deneyelim..

astra 2.0 turbo stock mu

astra sfi alır h dan daha atak sfı bence sfi

biz de her zaman hazırız gsi la denemeye sıkıntı yok, istanbula gelince buraya yazarım, sizin de ankaraya yolunuz düsürse ne zmn isterseniz deneyelim..

istanbula geldiğinizde gtc 1.6 ile gsi ı denemeye bende hazırım ;)

piyasa kızışıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri